Prosize kapsule

5 Najgorih fudbalerskih lomova!

Ekipi M@N!-a bilo je izuzetno mučno tokom stvaranja ovog teksta, ali podneli smo to – MUŠKI! Pred vama je 5 najgorih povreda tokom fudbalskih utakmica, pa – prijatno.

1. Eduardo De Silva

Tokom meča u februru 2008., dok je igrao za Arsenal, Eduardo De Silva doživeo je nizak start od igrača suparničkog tima Martina Tejlora (Birmingham City). Posledica je ono što možete videti i na slici.. Nakon oporavka od godinu dana, De Silva se vraća u prvu postavu Arsenala.

2. David Busst

Tokom meča na Old Trafordu aprila 1996, odbrambeni igrač Coventry-ija David Busst sudario se sa igračem Mančestera Denisom Irwinom. O jačini sudara, možda, najbolje svedoči činjenica da je nakon preloma kost noge pocepala kožu. Busst više nikad nije igrao fudbal.

Iron Abs za vas

3. Kieron Dyer

Ovaj fudbaler spada među najpovređivanije igrače modernog fudbala, a slika koju imate prilike da vidite je iz perioda kada je igrao za Bristol Rovers. Prilikom utakmice u avgustu 2007. slomio je desnu nogu.

4. Francesco Totti

Ove povrede se verovatno svi sećaju. Utakmica protiv Empolija 2006…

5.  Jacob Olesen

Danski napadač tokom utakmice 2006. zadobio je povredu sa nekoliko preloma noge, nakon čega je morao da pauzira 6 meseci..

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar