Prosize kapsule

M@N! & WoM@N! of the week – Deda Mraz i Mrazice

Bucmastog starinu bele brade, u crvenom odelu i sa džakom poklona na leđima, svi od malena znamo kao Deda Mraza. U teškoj misiji monitoringa naše dobrote tokom godine, a zatim i raspodele poklona tokom najluđe noći, navodno mu pomažu uvek odani irvasi i nikad umorna četa patuljaka u zelenom. Navodno..

Međutim, svaki pravi muškarac, zna da za jedan tako težak posao, treba i malo dodatne motivacije. Za Deda Mraza, to su očigledno njegove Mrazice. Samo jedan pogled na njih vraća mu snagu desetorice. Mada, ko zna – možda starina ne ostaje samo na gledanju..

nije matorom loše

nije matorom loše

U svakom slučaju, kako bi mu se odužili za sve ove godine dobrog i savesnog rada, proglašavamo ga M@N!om nedelje, a kako na tom tronu ne bi ostao sam pridružili smo mu njegove male pomoćnice i podarili im titulu WoM@N! of the week.

Mislimo da je čovek zaslužio i više (možda titulu čoveka godine), jer ipak je jedan od retkih koji je, svetu izmučenom ekonomskom krizom, nešto i poklonio – a da na to nije udario PDV. Ipak, u korist onih koji su otimali, a i da nam se Dedica ne ubezobrazi i uobrazi, skromna, ali značajna titula – M@N! of the week.

Ipak, neko za života ne dobije ni minut.. Mada svi dobijemo priliku za njega. Sve zavisi kako je iskoristimo..

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.