Prosize kapsule

M@N! Love & Sex – Saveti za muvanje

Vreme kada je bilo dovoljno poslati devojci piće i ona bi bila vaša davno je prošlo. Danas, morate u najmanju ruku poznavati tajne astrofizike i nuklearne biologije sa uvidom u tajnu postanka, kako bi joj samo prišli, mada sve one još uvek padaju na neke isprobane stvari – na kraju. Evo ih par..

5. Tvoja kosa je remek – delo.

Recite joj da vas njena kosa podseća na poteze četkicom slavnog slikara po najlepšem platnu.. Naravno, ne idite suviše u detalje, jer bi se moglo ispostaviti da se ona baš u slikanje razume, dok vi i niste baš neki ekspert.

4. Osmeh očima.

Koliko god vam naivno delovalo pogled sa osmehom koji nešto znači, taktika je kojoj žene ne odolevaju. Suština je u provokaciji, a žene poznate kao radoznala bića na ovo moraju pasti. Ipak, poradite na pogledu, jer ako vam ne stoji, ponekad je bolje prići bez njega.

3. Šokirajte je komplimentom

Šo ti je lepa ta majčica, rečenica je koju svaka devojka očekuje. Umesto toga budite originalni. Udelite joj neki neočekivani kompliment – volim devojke prefinjenog vrata… Možete čak otići u tu krajnost da komentarišete njen autfit, odnosno ono što je obukla. Samo budite sigurni da poznajete detalje o kojima govorite.

2. Pamtite svaki detalj

Potrudite se da upamtite svaki detalj na njoj koji je imala te večeri. Biće oduševljena kada neke od tih detalja, a najbolje sve, pomenete u neobaveznom razgovoru kada se sledeći put sretnete.

1. Ne brzajte

Ne napastvujte svoju žrtvu u želji da što pre dođete do njenog telefona. Opustite se, možda je ona za sporiji ritam, a možda nije ni zainteresovana. Opušteno, kao da vam do toga nije stalo, recite – ne bi mi smetalo da se čujemo ponekad, i prepustite igru njoj. Ako je zainteresovana, broj ćete dobiti bez razmišljanja.. Samo je pitanje vremena.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.