Prosize kapsule

M@N! Love & Sex – Uči se na greškama!

Svakom od nas desilo se barem jednom da bude odbijen. Nakon što prođe bes “kako da mene odbije”, i kad dođemo sebi, možda bi mogli nešto naučiti iz onoga što se upravo desilo. Kako se ne bi ponovilo..

Ne poriči

Desilo se, pa se desilo. Što pre priznaš sebi da si upravo škartiran, to će ti biti lakše da kreneš dalje, ali i da uvidiš greške na kojima si pao. Ne kaže badava ona stara – na greškama se uči. Zato ćemo se mi nadovezati sa onom drugom starom – ko priznaje pola mu se prašta. Glavu gore, priznaj sebi i kreni dalje – odbijen sam, pa šta! Duboko je more, puno je RIBA!

Uoči grešku

Nije nužno da je greška u tebi. Možda je tvoj prilaz sasvim OK, ali kao što znamo – sto ljudi, sto ćudi.. Možda taj prilaz nije BAŠ kod nje upalio. Na ono što ona nije shvatila, druga će se smejati satima. Ipak, to ne znači da treba da nastaviš sa istom forom, već improvizuj uočavajući onu koja je imala najviše prolaza. Jedna će upaliti sigurno..

Ne gubi nadu

Najčešća greška odbijenih je što se povuku i ne nastave sa svojom misijom osvajanja. Ko nije probao nije ni uspeo. To je činjenica. Zato, onda kad ste najslabiji i kada je vaša sujeta na kolenima, smognite snage, onoj koja vas je odbila poželite sve najbolje i smuvajte njenu drugaricu. Najgluplje je odustati. Nije za džabe ona stara koju baš nećemo navesti u originalu – Ne j… pametan nego uporan! Napred VOJNIČE!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.