Prosize kapsule

Prirodna medicina za muške bolesti

Od trenutka kada se probudimo i uključimo televizor, otvorimo novine, pojačamo radio… izloženi smo bombardovanju prečicama do zdravog tela i dugog života. Postavlja se pitanje – da li slušati sve te neprirodno zategnute i iskvarcovane likove koji se kunu u preparate koje reklamiraju. Mi vam ipak nudimo savet prirode – vi kako hoćete…

Povišen holesterol

Prirodno rešenje za ovaj problem su biljni steroli. Kao hemijski srodnici statina, svrha ovih supstanci biljnog porekla je da sprečavaju crevnu apsorpciju holesterola tako da on nikad neće stići do vaših arterija. Istraživanja su pokazala da se kod ljudi koji uzimaju 2 grama sterola dnevno, u periodu od 6 nedelja, nivo lošeg holesterola smanjio za 10 odsto.

Grip

M@N! preporuka je ekstrakt ploda crne zove. Kao jak antioksidans deluje na povećanje proizvodnje citokina, imunih ćelija koje se bore protiv virusnih uljeza.

Iron Abs za vas

Rak debelog creva

Vitamin D pomaže pri detoksifikaciji tela i izbacivanju viška litoholne kiseline, koja u velikim dozama može biti karcinogen. Iako organizam, prilikom izlaganja Suncu i sam proizvodi vitamin D, većini muškaraca je potrebna i dodatna količina. uzimanje 1. 000 internacionalnih jedinica snižava rizik od oboljenja do 50 odsto.

Impotencija

Vekovima poznato rešenje koje nam dolazi iz prirode, i to azijske, je crveni ženšen. Ova biljka povećava nivo testosterona i sprečava proizvodnju prolaktina, hormona koji izaziva impotenciju. Dodatno, crveni ženšen utiče na jačanje muškog libida, jer za razliku od drugih vrsta ženšena ima visoku koncentraciju ginsenozida, aktivnih sastojaka ženšena.

Rak prostate

Uzimanje 200 grama selena svakodnevno, smanjuje rizik od raka prostate za 49 odsto. Način njegovog delovanja je u tome da pronađe i uništi kancerogene elemente u telu, pre nego oni stignu do prostate i napadnu je.

Depresija

Dobar prirodni lek kod ove boljke je riblje ulje. Posao antidepresiva u ribljem ulju vrše Omega-3 masne kiseline. Nijhovi glavni sastojci, eikozapentaenske (EPA) i dokozaheksaenske (DHA) kiseline, pomažu komunikaciju među moždanim ćelijama i povećavaju njihovu osetljivost na serotonin – hormon sreće. Preporučena doza je 1 gram dnevno u toku 12 nedelja.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.