Prosize kapsule

M@N! Love & Sex – Njene erogene zone!

Dogodilo vam se sigurno, kom muškarcu nije, da se zapita – koje su to njene erogene zone? Iako se odgovor na ovo pitanje nekako logično nameće kad akcija krene, evo par rešenja za one kojima je logika slabija strana. Ali i za one koji su možda u svom poznavanju osetljivih zona ženskog tela izostavili koju. Osvežite vaše znanje..

Grudi

Naravno, na početku, najupadljivije su grudi, i one su zona za koju se većina momaka instinktivno zakači, ali većina njih tu i pravi neke osnovne greške. Prva od njih jeste preterana stimulacija pre nego što je žena zagrejana i spremna. Takođe, ženske grudi mogu biti naročito osetljive tokom menstruacije, pa je u tom periodu svaka preterana stimulacija često bolna. Pokušajte sa manje je bolje pristupom. Dodirujte joj grudi nežno, zatim malo odmaknite ruku, pa opet nastavite. Efekat erotičnosti ovde predstavlja ključni okidač koji će vašu partnerku izludeti.  Stimulacija je, naravno, nežna i postepena dok se bradavice ne ukrute, ali nemojte se koncentrisati samo na njih.. Cela dojka je skup velikog broja nervnih završetaka, te se može zaključiti da su sve grudi, svih veličina, i svih naroda i narodnosti jednako osetljive na dodir. Kako biste se istakli u baratanju sa istima potrebna vam je tehnika kojom ćete se izdvojiti. Oblasti naročito osetljive na dodir uključuju bradavicu i areolu (ružičasti krug oko bradavice). Jedna od najosetljivijih tačaka koja se često ignoriše jeste donji deo grudi. Dok joj ljubite i dodirujete grudi pokušajte da krenete od spolja ka unutra, lagano kružeći.. Važno je imati na umu da neke žene vole grublju igru sa bradavicama dok su ostale vrlo osetljive i potrebno im je nežno dodirivanje. Otkrijte kojoj grupi pripada vaša partnerka proučavajući njene reakcije.

Vrat

Vrat je idealno mesto za poljupce, jer je jedan od najosetljivijih delova tela. Iako smo u mladosti bili ubeđeni da bez šljive na vratu posao nije obavljen, danas bi trebalo svima da bude jasno da devojke baš i nisu lude za tim. Bolje prolazi serija nežnih poljubaca od po nekoliko sekundi, raspoređenih po različitim delovima vrta. Vlažne usne su još jedan od trikova koji pale i koji je pale, a strast pojačavajte kako poljupci budu odmicali..

Njene uši

Uši su, takođe, prepune nervnih završetaka, pa su veoma osetljive na dodir. Tehnika koja se ovde preporučuje je lagana masaža spoljnih delova ušiju koristeći jagodice kažiprsta i palca za masiranje. Nežno stiskajte usne školjke, istražujte predeo iza ušiju usnama i jezikom, a poželjno je da ovome pridodate i koji uzdah, jer to žene naročito uzbuđuje. Ipak, nemojte preterivati, da ne završite kao u onoj narodnoj – Ona plače, on je nežno ljubi..

Njene usne

U potrazi za okidačem njene strasti, većina nas previđa jedan najbanalniji – njene usne. Iako mi smatramo (naročito oni u dugoj vezi) da dugo ljubljenje nema nekog smisla, za žene je ono veoma bitno. Nije važna samo količina, već i kvalitet. Pokušajte sa promenom intenziteta (ljubite prvo mekano i nežno, zatim strastvenije, pa potom ponovo usporite). Nakon ljubljenja njenih usana pređite na jagodice, kapke, čelo, nos, vrat i uši. Ako tokom ljubljenja mazite njeno telo rukama (što je dobro), pokušajte da napravite pauzu i da se skoncentrišete samo na poljubce, i dopustite njoj da vam diskretno da do znanja kada da nastavite.

Njena kosa

Kosa je direktno povezana sa skalpom (ne u onom indijanskom smislu), a to znači da je takođe veom osetljiva na dodire. Pošto ona verovatno neće očekivati da se posvetite ovom delu njene anatomije, iznenadite je. Naravno, ne tako što ćete je skalpirati, već što ćete joj prilikom ljubljenja nežno provlačiti prste kroz kosu, blago je masirajućiSigurno ste primetili da se većina žena igra sa svojom kosom? Napomena – krenite polako, ispitujući teren, jer neke žene imaju fobiju od dodirivanja kose i potencijalnog kvarenja frizure.

Njen klitoris

Klitoris se nalazi na gornjem spoju unutrašnjih vaginalnih usana, u vidu malog ružičastog zadebljanja. Vid stimulacije ovde zavisi od tipa žene s kojom imate posla. Neke vole snažno, ručno, direktno i konkretno, dok će drugima to biti krajnje odbojno. Ipak, ne možete znati dok ne probate, a naš savet vam je da sačekate da se žena dovoljno uzbudi, jer tada verovatno neće toliko važnosti pridavati, obzirom da će joj u tom stanju svaka dodatna stimulacija biti prijatna i poželjna.

Ostale zone

Koža je najveći organ, prepuna je nervnih završetaka, stoga i osetljiva na svakom milimetru. Prepustite se mašti i krenite u istraživanje i potragu za tačkom koja je slatka tajna vaše partnerke. Krenite sa nežnim ljubljenjem ili maženjem zadnjeg dela kolena, unutrašnjosti ruku i butina ili dlanova. Žene vole da im se ovi delovi tela maze, ljube i ližu, pa ćete često i u ženskim magazinima na ovu temu najčešće naići upravo na ove oblasti. A po pitanju ženskih erogenih zona, ima li većih znalaca od žena…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “M@N! Love & Sex – Njene erogene zone!

  1. Pingback: Prvi seks - šta treba znati? | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Prvi seks - šta treba znati? | Muški magazin - M@N!