Prosize kapsule

WoM@N! of the year – Megan Foks

Iako je tamnokosa lepotica, donekle, poznata i po svojim ulogama u filmovima kao što su Transformers, Whore i Kako izgubiti prijatelja, predmet požude brojnih naslovnih strana (uglavnom muških magazina) za njenim likom i telom nije bio zbog njene glumačke karijere. Životnu ulogu lepotice godine nije ponela prvi put, a čini se da istu iznosi sa neverovatnom lakoćom.. Predstavljamo vam lepoticu 2009. godine – Megan Fox!

Naslednica Anđeline Žoli, titula koja već dovoljno govori, za sebe kaže da da uvek pada na loše momke. U kafiću, klubu.. uvek ću se prvo zalepiti za onoga čije je telo prekriveno tetovažama, ima pogled kog se lede kosti, i po pravilu je frontmen nekog punk benda.. Ipak, interesantno je da sumomci sa kojima sam u ozbiljnoj vezi suprotnost njima. Fini i pod konac.

Biografija

Sama daleko od toga da je fina i pod konac, čemu u prilog govori njene brojne tetovaže, Foksova je rođena u Rokvudu u Tenesiju, 16. maja 1986. godine. Iako je pokazivala sklonosti ka glumi već do 5 godine, roditelji nisu bili spremni, a ni voljni da im ćerka uplovi u svet maski i pozorišnih dasaka. Možda se upravo zato opredelila za svet manekenstva, paralelno se ipak i dalje držeći snova o glumi, finansirajući svoj talenat onim što je zaradila na svom telu. Nakon što se preselila u Los Anđeles, snovi su počeli lagano da se ostvaruju. 2001. ostvarila je prvu zapaženu ulogu u filmu Holiday in the Sun, nakon čega je glumila u brojnim TV sapunicama.

Kada je Holivud 2004. preplavila armija mladih, a lepih glumica, Megan je bila među njima. Prve uloge odigrala je uz svoje poznatije koleginice kao što je Lindzi Lohan, a filmovi kojima je obeležila to doba su svakako Confessions of a Teenage Drama Queen i Crimes of Fashion. Pored ovoga pojavila se i u seriji Hope & Faith što je bilo dovoljno da mlada zvezda bude okačena na zvezdano nebo u koje su bile uprte brojne muške oči. Tako je 2005. usledilo prvo slikanje za FHM, 2006. se našla na 68. mestu najsexy žena na svetu.. Pozicija pod rednim brojem 12 pripala joj je 2008. godine nakon Transformersa, a ka samom vrhu krenula je nakon novih filmskih podviga tokom iste i sledeće godine. Porastu ugleda g-đice Fox u velikom je doprineo i angažman na stranicama brojnih muških magazina, od kojih su joj naročito cenu digle naslovnice, npr. za MAXIM, GQ, ARENU, i donele dugo  željenu prvu poziciju. Iako je za njom lepa glumačka karijera, ipak se može reći da je od nje za oči lepša sama Megan. Upravo zato, ona i jeste – WoM@N! of the year!

Megan lično

Na radost mnogih muškaraca Megan je sama, i to nakon 5 godina zabavljanja sa njenim verenikom Brajanom Ostinom Grinom, s kojim je raščistila račune u junu 2009. godine. Ipak, ne miruje. Za oko joj je zapala koreanska verzija Džastina Timberlejka,kako bi ona rekla – neki lik po imenu Rain. Videćemo šta će od toga biti..

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.