Prosize kapsule

Sve Berluskonijeve cice..

Silvio Berlusconi, 73-ogodišnji premijer Italije, nikako ne bi smeo da Vas zavara svojim godinama. Iako je na vlast, sredinom devedesetih prošlog veka, prema svim merilima stupio kao starac, njegov mandat se nikako ne bi mogao oceniti kao starački.

Za nešto više od decenije vladavine ovom ludom zemljom na Apeninskom poluostrvu, Berluskoni je stekao zavidan niz titula – od multimilijardera, medijskog mogula do fudbalskog kralja i mafijaškog Boss-a. Istovremeno, ime i prezime cenjenog premijera postaje sinonim za pojmove kao što su šovinista, seksista, rasista..

Aida Yespica – TV voditeljka

Camilla Ferranti – sapunica, sapunjanje.. Što da ne!

Ima ih još mnogo, ali svakako manje od broja seks skandala po kojima je Berluskoni i najpoznatiji. Dovodi se u vezu sa mnogim damama sumnjivog morala, priča se da su mu fetiš mlađane lepotice čije je društvo otkupljivao za hiljade evra. Svoje seksualne partnerke je kandidovao za pozicije u parlamentu, a naročito zanimljiva je Berluskonijeva politika pri odabiru saradnika ženskog pola. Kao što i pretpostavljate, diploma Harvarda nije jedan od atributa koji se traži, a Berluskoni svoj izbor opravdava stavom da političarke Desnice moraju biti lepše od političarki Levice. Levica, Desnica… U Parlamentu, naravno. Nakon što je u javnost procurila vest o Silvijevom haremu od 20ak prvoklasnih dama, koje je Berluskoni uz kilograme belog (ali ne brašna) ustupao svojim inostranim kolegama, na pregovorima iza zatvorenih vrata, Berluskoni je ostao bez supruge, ali obzirom na reputaciju, sumnjamo da ga je ovaj gubitak teško pogodio. Ko zna, možda još nije ni primetio da je nema..?

Barbara Matera – Mis Italije

Brambilla – Ministarka turizma/TV voditeljka/ Silvijeva sado-mazo partnerka

A evo nekih od njih.

Patrizia D’ Addario – najčuvenija od svih! Eskort dama koja je razotkrila nestašnog Silvija

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar