Prosize kapsule

M@N! Love & Sex – Osvežite vaš seks!

 

Sex u javnosti? Šta god vas pali..

Nova veza, veza u odmakloj fazi ili veza kada ste već navikli na misao da osim nje druge neće biti.. Svaka od ove tri može da zaškripi, i to u krevetu. Kako ne biste zapali u monotoniju i romansu pretvorili u sat agonije, evo par saveta kako da osvežite vašu vezu, naravno – u krevetu!

Prepustite inicijativu njoj

Seks u muškom mozgu je prisutan 24 sata tokom 7 dana svake nedelje u mesecu. Sa ženama, verujte, to nije slučaj. Prepustite se njenoj odluci, drugim rečima – bojkotujte je dok ne poludi za vama i budite sigurni- nećete zažaliti!

Recite NE porocima!

Smanjite unos otrova(alkohol, cigarete..) uVaše telo i više se krećite. Na ovaj način ćete poboljšati KVALITET vaše erekcije..

Lična higijena

Opojni mirisi su okidač ženske senzualnosti, ali OPOJNO se može tumačiti svakako. Iako stara maksima kaže da je muški znoj za ženu pravi afrodizijak, ipak regulišite to pitanje jednim tuširanjem na brzaka. Dakle, što se opojnog tiče, otiđite u onu pozitivniju krajnost. Takođe, veoma bitna je i higijena usta, zuba i jezika.

Novi položaj

Jedan, te UVEKisti položaj pri seksu i najtolerantnijima posle petog puta dosadi! Zbog nje, ali i sebe isprobajte različite položaje.. Videćete, biće Vam zahvalna.

Prošlost zaboravite

Vi ste prava SEX mašina? Svaku do sada ste rasturili i iz vašeg stana je otišla sa osmehom na licu? Ok, a sada sve to zaboravite. Svaka žena je priča za sebe i to što ste do sada opslužili armiju zadovoljnih žena, ne znači da ćete proći isto i sa ovom. Shvatite je kao novu i neistraženu oblast čije zone tek trebate otkriti, naravno, erogene. Zato, zaboravite na prošlost i počnite ispočetka.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.