Prosize kapsule

Muške istine i laži

Postoji određeni broj verovanja koja smo spremni da sledimo sa 5, 15, 25 i 75 godina. Čak i umremo, a ne saznamo da li su ona zaista istinita. Da ne biste čekali duboku starost da bi vas neko razuverio u vašim idealima, M@N! će to učiniti odmah – za vaše dobro!

Od stresa čovek posedi – LAŽ

Iako priče o osedelima od straha slušamo od malena, istina je u stvari drugačija. Naučnici su utvrdili da su ljudske ćelije koje nose pigment kose u genetskom kodu isprogramirane, tako da ćete osedeti onda kad za to bude vreme, nikako pre.

Masnoće goje – LAŽ

Ono što goji je nedovoljno kretanja i manjak fizičke aktivnosti. Naravno, ljudsko telo je sklono taloženju masti koje dobijamo naročito iz pržene hrane, ali do taloženja dolazi upravo onda kada se ne krećemo. Masnoće su neophodne kao izvor energije za telo i njegovo normalno funkcionisanje.

Čovek može da se otrezni ako nastavi da pije – ISTINA

Činjenica je da jetra može da preradi litru piva na sat. Ako biste od 23. 00 do ponoći u sebe uneli 3 litre piva, i nastavili sa po jednim na sat, istina je da biste kući u 5 stigli trezni. E, sad – ako ne nastavite trezni bi bili već oko 2. Pa sad, kako kome odgovara..

Kondomi štite od polno prenosivih bolesti – LAŽ

Svakako štite od HIV, hlamidije i gonoreje, ali istina je da vas ne mogu zaštiti od bolesti koje se prenose genitalnim kontaktom – herpesi, bradavice…

Samci češće upražnjavaju seks nego oženjeni – LAŽ

Laž, jer sva istraživanja pokazuju da 43% oženjenih seks upražnjava barem 2 puta nedeljno dok se tako aktivnim seksualnim životom može pohvaliti svega 1.5% samaca..

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.