Prosize kapsule

Tiger Woods – za dobrim pastuvom prašina se diže!

Ok. Stara narodna iz našeg naslova donekle je korigovana, ali samo da bi naglasili očigledne Woodsove seksualne kvalitete čiju verodostojnost potvrđuju puna 4 meseca seks skandala, jedna brakorazvodna parnica i minimum 20 žena koje su se latile palice ovog 35-ogodišnjeg golfera.

Sve je počelo burnom svađom krajem oktobra , kada je Woodsova supruga Elin Nordegren saznavši da je prevarena, nasrnula na Woodsa u slupanim kolima pred njihovom kućom. Nekoliko dana se spekulisalo o detaljima vezanim za udes, da bi se napokon ispostavilo da Elin ipak nije pokušavala spasiti Woodsa iz slupanih kola već ga skratiti za glavu. Iako su se trudili da povrate kontrolu nad bračnim problemima, što zbog dvoje zajedničke dece, što zbog javnosti,  ali najviše visokih cifri koje su se provlačile po medijima, a bile bi cena razvoda, par je ipak odlučio da okonča agoniju. Elin će iz braka sa Woodsom izaći sa 300 miliona dolara u kešu, a Woods kao što smo rekli sa dvoje dece i vlikim troškovima vezanim za njegovu karijeru. Prema nekim istraživanjima Woods je zbog skandala izgubio skoro 12 milijardi dolara, a sponzori ga napuštaju svakodnevno.

Ipak, ozbiljan i uglađen mladić kakvog smo poznavali do oktobra 2009. nastavlja sa svojim novim stilom crnog pastuva, a umesto onih finih naslova, stranice svetskih tabloida sada svakodnevno ispunjavaju nova ženska imena i skandali u kojima je Woods glavni akter.

Na listi Tigerovih ljubavnica nalaze se devojke kao što su Rachel Uchitel, Jammie Grubs, Kalika Moquin, Jamie Jungers, Mindy Lawton, Cori Rist, Holly Sampson, Joslyn James.. ali daleko od toga da bi ovih osam imena zadovoljilo Tigerove seksualne apetite. Malo nakon Nove godine, procurila je i vest da je 2010.- u Woods dočekao u jednom Njujorškom hotelu u društvu nekoliko prostitutki s kojima je podelio 20- ak flaša vodke, šampanjca i energetskih pića.. Ubrzo nakon ovoga usledila je i vest o šestogodišnjoj vanbračnoj ćerki, koju Woods ima sa jednom od svojih ljubavnica Terezom Rogers, a priču o mogućem razvodu sigurno su upotpunile i slike polugolog Woodsa koje će se naći na naslovnoj strani februarskog izdanja Vanity fair. Da bi priča i slika bile upotpunjene i video snimkom, predstavnici Vivid Entertainment, producentske kuće koja se bavi porno industrijom, ponudila je svim devojkama koje imaju dokaz da su bile Tigerove ljubavnice milion dolara za snimke seksa sa čuvenim golferom, kao i potpisivanje ugovora za njihovu producentsku kuću.

Iako su mu sportske prognoze, nakon 13 osvojenih titula u golfu i besprekorne golferske karijere, predviđale da će 2010. dočekati kao najbolji i najplaćeniji golfer svih vremena, finansijska kriza u koju je zapao možda pomuti plan da ove godine zaradi svoju prvu milijardu.. Trenutno se govori o milijardama dolara štete koje je Woods svojim ispadima sam sebi naneo, ali svetska golf palica broj 1 kao da ne brine previše o tome. Jeste da smo u jednom tekstu vrdili da stres treba lečiti seksom, ali Tigre, ti ga pretera..

Kao što smo i počeli, tako ćemo i završiti – jednom korigovanom narodnom. Za Woodsa se i prema osvojenim titulama i prema broju žena definitivno može reći da ume da rukuje svojim palicama i štapovima. Ipak, treba na umu imati i onu staru – Ko se palice laća, od nje će i poginuti!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.