Prosize kapsule

M@N! Love & Sex – Ma, koja crna G tačka…

Taman kada smo se u našem tekstu o misterioznoj erogenoj zoni ženskog univerzuma poznatoj G-tačka, svojski potrudili da vam otkrijemo sve što možemo o ovoj večnoj tajni, Britanci su nam pobili teoriju – i to jednim istraživanjem. Tako je, dragi muškarci. G-tačka izgleda stvarno ne postoji. Možete da odahnete i odmorite svoje prste od traganja – žene su nas kao i u mnogo čemu i u ovome isfolirale..

Kako je pokazalo istraživanje u kome je učestvovalo 1.800 žena od 23 do 83 godine, iza svega stoji, kao i uvek, ženska želja i potreba da budu atraktivnije, poželjnije i seksualno aktivnije, dok prave tačke ustvari – nema!

– Neodgovorno je ubeđivati žene u nešto što ne doživljavaju, a onda se zbog toga osećaju nezadovoljne i lošije od drugih – rekla je jedna od autorki studije Andrea Buri i dodala kako je to uvek bio pritisak i na muškarce.

A to što su se milijarde muškaraca tokom 50 godina od kad su najavili moguće postojanje tačke ženskog zadovoljstva, ludeli u pokušajima da je pronađu verovatno će da se zavede kao kolateralna greška, jel’? Zato ćemo ovaj tekst posvetiti svim onim neznanim junacima koji su zaista pomislili da su je otkrili. Jedino što je tu otkriveno je kolike su muškarci naivčine…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.