Prosize kapsule

Know how za izbegavanje: Kako da devojku uplašiš seksom


Na početku svake veze, kombinacije ili kojim god imenom to nazivaš, većina ima strah od prvog, ili bolje reći prvih dana u krevetu. Retko se dešava da prvi seks bude fenomenalan i da se odmah, na početku poklopite i budete kompatibilni. Ako si jedan od tih srećnika, šta reći osim – blago tebi! Ako spadaš u onu drugu grupu da imate tendenciju da vam bude lepo imaj na umu da ponekad seks može da bude šokantno iskustvo za nju i moraš da pripaziš na nekoliko stvari.

Predlaganje nečega što do sada nije radila može da bude frustracija i moguće je da u tom trenutku pomisli da si perverznjak. Pa u zavisnosti od toga koliko joj veruješ, probaj da joj pitanjem predložiš ono što želiš ali nikako to nemoj da radiš u toku seksa, nego ranije. Tako ćeš imati dovoljno prostora da proceniš da li je za ili protiv.

Asocijacija na davljenje takođe može biti još jedan momenat kada će ona u tebi prepozati potencijalnog psihopatu. Neke devojke vole grub seks, neke vole još grublji, neke uzbuđuje samo simulacija davljenja ali neke jok! Zato ako niste do tada imali razgovor ili makar „pošalice“ na tu temu – dalje ruke od njenog vrata!

 

MAANIJAAČEEE!!!!

Analni seks…Ah! Fantazija velike većine frajera ali… Ipak, neke devojke zaista uzbuđuje analna stimulacija, dok  kod drugih izaziva gađenje. Pre nego što saznaš u koju grupu spada tvoja devojka, mi ti preporučujemo da se ne približavaš njenoj guzi, ni prstima, ni „igračkicama“, ni jezikom. Ako nije za to a ti u toku seksa započneš igru na tu temu, moguće su posledice u vidu prekidanja seksa, besa, opet viđenja tebe kao manijaka i perverznjaka a priznaćeš da je to mnogo gore nego da se pre seksa malo potrudiš da nekako skapiraš da li ona to voli ili ne.

Vibratori, lisice, povezi i ostala „pomagala“ mogu biti deo vašeg seksualnog veka ali… Opet postoji mogućnost da ona to ne voli. Zapravo, ako nije probala onda ni ne zna da li voli, zar ne? Ako ti misliš da je to prava stvar za vas dvoje opet probaj nekako da joj provučeš kroz priču. Makar, eto, jednom da probate. Ako kaže da to do sada nije isprobavala a ti vidiš da se nećka oko toga, ti joj reci da ni ti do sada nisi probao ali da bi baš voleo sa njom to da uradiš. Nikako, ali nikako nemoj usred seksa da joj vadiš dodatne „spravice“ jer pogađaj – postoji velika verovatnoća da pomisli da si manijak.

Ostaju još i „prljave priče“. Veruj nam, da većinu i žena i muškaraca to uzbuđuje i oni to prosto, rade. Međutim, sve mora biti umereno. Pokušaj da započneš priču nežnim šaputanjem na njeno uvo. Naravno, dozvoljene su priče i fantazije koje isključuju brutalne scene i nasilje (ukoliko oboje to ne volite). Budi nežan pa polako ispituj granicu do koje možeš da ideš. Predloži i njoj da tebi priča – to je naravno lakši način da saznaš šta voli.

Ne postoji pravilo za sve žene kao što ne postoji pravilo ni za sve muškarce. Neki se lože na jedno, drugima je to dosadno, trećima je odvratno i tako u krug. Najvažnije je da se u seksu ti i tvoja devojka poklopite a posle je sve nekako lakše. Jer znaš kako se kaže – kada sex ne valja, nema dalje priče!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.