Prosize kapsule

M@N! Love & Sex – Zbog čega ONA neće sex?


Ljubavi pa nisam ja kriv što mi je konobarica rekla da imam lep sat..!

Jedna od pogodnosti dugih (i ne baš tako dugih) veza svakako jeste redovan seks. I za muškarce i za devojke. Opšte je poznato da je to jedna od glavnih stvari koja muškarcima dokazuje i pokazuje vezanost za devojku a još je poznatije da devojke često mogu time da manipulišu. Stoga, ako tvoja devojka odbija seks koji je do određenog vremena predstavljao sasvim normalnu i uobičajenu stvar onda moraš da znaš da ti ona time šalje neku poruku. Naravno, ukoliko nije bolesna i ukoliko nije u pitanju neki ozbiljniji problem. Sve u svemu, M@N navodi neke razloge zbog kojih si verovatno kažnjen u krevetu a da zapravo nisi ni slutio da je to u pitanju.

Njen najčešći razlog za odbijanje tebe u krevetu jeste njen bes. Ako si ti nešto uradio što ona ne može da podnese, pređe preko toga ili ti jednostavno ne može ništa… Ups! Vidiš da može. Može da te kazni tako što će odbiti seks. Pa čak i ako nije tvoj postupak u pitanju nego je ljuta zbog drugarice, posla ili ko zna čega još; kad se oseća negativnom, kad je ljuta, iznervirana, kad joj ne ide  i kada je umorna, veruj da joj je seks na poslednjem mestu u životu. Tada moraš da je pustiš da se smiri, odmori, sabere i vrati u normalu a ukoliko si ti uzrok takvih njenih osećanja, onda frajeru, na tebi je da ispravljaš greške, izvinjavaš se i razgovaraš. Seti se samo da kad problemima okrećeš leđa oni samo rastu. Ne dozvoli da tvoj seksualni život zamre jer nemaš razumevanja i strpljenja.

Onda ima malo i onog, gore već pometunog – manipulacija i dokazivanje. Ako si primetio da je to u pitanju odnosno, da želi da ti pokaže svoju dominaciju u seksualnom smislu ili da želi tim odbijanjem nešto da dobije ili „izvuče“,  na tebi opet ostaje da se pomiriš sa tom činjenicom i daš joj ono što želi (i zaslužuje).

Takođe, postoji opcija i da joj je dosadan vaš seks pa samim tim i gubi želju. Ali ne brini, ni to nije nerešivo. Međutim, kao što verovatno pretpostavljaš, trebalo bi u krajnjoj liniji da porazgovarate ili ako si već primetio da je to ta dijagnoza „dosadnog seksa“ onda se potrudi da pustiš mašti na volju kako bi osvežio i poboljšao seksulani život vas dvoje.

E sada… Dolazimo do najgoreg uzroka a to je prevara ili bolje rečeno, varanje. To takođe može biti uzrok njenog odbijanja tebe u krevetu. Naravno, u takvim momentima ona je zainteresovana za seks ali ne sa tobom. Ako sumnjaš da je ovo u pitanju opet ti ostaje da razgovaraš sa njom ali ne stavljaj te sumnje u prvi plan nego je pusti da ti objasni razlog zbog kog ne želi seks sa tobom. A ukoliko se ispostavi da je drugi frajer u igri, onda sam odluči šta ćeš – sa njom ili bez nje – jednako je teško, očigledno.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “M@N! Love & Sex – Zbog čega ONA neće sex?