Prosize kapsule

M@N! Love & Sex – Kako prići devojci

by Sonja Madžar

Pre i u toku izlaska verovatno većini frajera jedna od glavnih (slatkih) muka jeste dvoumljenje oko pravog načina prilaska devojci. Da li sada, da li tada i tada, da li onda kad ona…, onda kad njena drugarica ode… Jeste, trebalo bi izabrati pravi momenat. Trebalo bi još svašta da se potrefi kako bi ti okolnosti bile optimalne, ali i sam znaš da se to i u filmovima retko dešava. Naravno, uvek postoji mogućnost da te ona iskulira, prevrne očima na tvoj (dugo) smišljani prilaz ili kaže kako baš sada čeka momka da joj se pridruži u izlasku. U svakom slučaju – ne očajavaj! M@N! ti daje nekoliko saveta kako da bez obzira na ishod ostaviš dobar utisak, pa ko zna… Možda je sretneš u nekom sledećem izlasku a onda ćeš, veruj nam, biti u prednosti.

Složićeš se da je najbitnije odrediti metu. Dobro oceni i proceni devojku. Nemoj ići puno iznad svojih mogućnosti ali takođe, ni slučajno nemoj ići ispod onoga što očekuješ i misliš da je dobro za tebe. Proceni i situaciju. Ako vidiš da je usred ozbiljne priče sa drugaricom sasvim je moguće da je u tom trenutku u nekoj od svojih „minus faza“ pa ti preporučujemo da sačekaš neki naredni vikend ili odabereš neku drugu devojku koja je jednako simpatična i privlačna.

Kada si odredio „metu i rastojanje“ vreme je da nastupiš TI! Skupi (svo moguće) samopouzdanje i kreni prema njoj siguran u sebe. Psiholozi često govore da rukovanje može puno toga da kaže. Prema tome, pobrini se da tvoje ruke pre svega, budu suve i da stisak šake bude umereno jak i stabilan. Ukoliko se oko ovoga zbuniš i rukuješ se onako „reda radi“ ona može pomisliti da si stidljiv i smotan. Naravno, ni ne pomišljaj na stisak koji lomi kosti jer u tom slučaju će verovatno pomisliti da si siledžija.

Kad smo već kod prvog utiska, nije na odmet da pomenemo da se devojke (podsvesno ili svesno) lože na dubok glas. To je jedna od onih stvari koje sugerišu na visok nivo testosterona. Pa i ako nemaš dubok i grub glas, makar na početku priče pokušaj nekako to da izvedeš kako bi kod prvog utiska imao još jedan plus.

Sve ovo do sada je bilo lako u poređenju sa pričom koja sledi – tvojom pričom! Priznaćeš i sam da je to presudno. Priznaćeš i da si nesiguran po tom pitanju. Priznaćeš i da ti se često dešava da ne znaš odakle bi počeo… Mi ti priznajemo da po pravilu – nema pravila! Neke devojke vole kada frajer puno priča, neke vole kada one pričaju, neke vole da se prenemažu, neke vole da pričaju o svom poslu, o svom psu, mački… Na tebi je ipak da proceniš šta je to. Probaj da joj uz komplimente (koji su obavezni) postaviš i neka pitanja na osnovu kojih ćeš zaključiti u kom pravcu ćete razgovarati.

Ako ti upali i kod priče, onda ti ostaju samo dodiri koji su sigurno poslednja faza do cilja. Nemoj biti navalentan ali u slučaju da ona prva tebe dotakne ti joj možeš nonšalantno dotaći unutrašnju podlakticu koja je bogata nervnim završecima. Kada ti prođe i ova faza onda si uspeo i verovatno je to to!

I još zapamti: ako te iskulira devojka kojoj si prišao, nije kraj sveta i nije ona jedina na svetu. Tvoje je da ostaneš frajer i posle toga – a uostalom, možeš na to gledati kao na vežbu!

Samo napred!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “M@N! Love & Sex – Kako prići devojci

Ostavite komentar