Prosize kapsule

M@N! Fun – Stoni fudbal!

Kada žena ima snove, oni obično više liče na bajkovite slike nalik onima iz Gospodara prstenova, Hari Potera ili neke od Diznijevih pustolovina. Kod žena čak ni snovi nisu jednostavni. Muškarci su tu daleko praktičniji. Njihovi snovi se uglavnom svode na normalan posao, pristojnu gajbu, solidnu ribu, klince oko nogu, nešto zanimljivo na TV-u, da ima šta da se pojede, a ponešto i popije. I šta bi prosečan muškarac mogao više da poželi… Možda, dobar stol za za stoni fudbal? M@N! Vam predstavlja 5 najluđih i posebno dizajniranih, samo za muškarce kojima je stalo!

1- Mars Foos –  klasičan sto za stoni fudbal precizne konstrukcije, ojačan čelikom i rađen dobrim delom od aluminijuma.  Idealan je izbor za one koji nemaju odvojenu prostoriju za sport te moraju uklopiti sto za stoni fudbal sa ostatkom nameštaja.

2- Teckell Foosball Table – potpuno drugačiji, a tako klasičan izgled stola za stoni fudbal.

3 – Opus “The Beautiful Game” – krajnje luksuzan sto  za čiju je proizvodnju potrebno preko 400 radnih sati. Uz njega dobijete tri tipa lopti kojima možete određivati brzinu igre.

4-Mini Teckell – stilski izrađen sto koji je idealan za male prostore. Kombinuje staklo i aluminijum.

5- Coffee Teckell – dobar izbor za one koji nemaju prostor za sto, pa preferiraju višenamenske proizvode.Čisto da se ne zaletite, cene gore navedenih stolova kreću se od minimum 5. 000 evra do maksimalnih 20 hiljada, ali kako smo rekli da su ovo ipak samo muški snovi, onda ih sanjajte za sve pare!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “M@N! Fun – Stoni fudbal!