Prosize kapsule

Francuski doručak

Francuski doručak, obrok je u potpunosti posvećen vašoj dragoj i u potpunosti se kosi sa svime na šta je tradicionalno odgajani Balkanac navikao – ustajanje domaćice u cik zore da u stilu „Kafu mi draga ispeci“, pripremi ukusan i zdrav doručak za svog domaćina, dok se ovaj još čvari u krevetu. Naravno, takav doručak ne ide bez prethodnog podmazivanja rakijicom i kašičicom slatkog od šumskih ili ovih običnih jagoda.. Međutim, ako biste jutro da započnete sa mnogo boljim aperitivom, recimo jednim seksom na brzaka, mi Vam ipak preporučujemo – francuski doručak.

Ova varijanta podrazumeva da VI uranite, ne baš u cik zore, ali dovoljno rano da sve stignete, a da se u trenutku kad završite ona tek budi. Koliko na namirnicama, ovaj obrok je zasnovan i na vašem šarmu, pa se potrudite da ga poslužite u stilu Kazanove.. A koja je još odolela Kazanovi?

Recept

Francuski doručak se sastoji od kroasana, svežeg voća i šoljice kafe sa šlagom. Za njegovu pripremu nisu potrebne neke velike veštine. Dovoljno je da umete da zagrejete kroasan u rerni ili mikrotalasnoj pećnici, isečete voće, skuvate kafu i umutite šlag. Kroasan možete kupiti u obližnjoj pekari, ali pošto je važno da bude svež, nemojte ga kupiti veče pre, nego se potrudite bar toliko da odete do pekare to jutro, pre nego se ona probudi. Što se voća tiče, kao dobar afrodizijak uvek preporučujemo jagode, ali ako njih nema dolazi u obzir bilo koje voće, pod uslovom da je maštovito aranžirano na tacni koju ćete spustiti pred nju. Kafu umete da skuvate, a zahvaljujući čudima tehnike mikser će vam pomoći da uz praćenje uputstava na kesici šlaga pripreimte sasvim dobar šlag. Kašičicu šlaga ubacite u kafu i vaš doručak je spreman! U stvari nije. Važno je da sve to bude lepo upakovano, jer svi znamo da proizvod prodaje ambalaža. Zato, kada sve onako lepo složite na poslužavnik, budite maštoviti i dodajte neki cvet, ljubavnu poruku, pisamce, čokoladicu i poslužite joj ga sa stilom – u krevetu. Videćete, malo jutarnje akcije je u najavi.

Iron Abs za vas

Još jedna napomena – u kuhinji nikako ne smete ostaviti svinjac, jer je poenta svega da jedno jutro budete Francuz, i to do kraja, a ne Balkanac koji će nakon što je dobio po šta je došao reći – draga, idi sad počisti kuhinju… Prijatno!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.