Prosize kapsule

M@N! Afrodizijak – miris žene..

Prema poslednjim psihološkim istraživanjima obavljenim na Univerzitetu Florida State, žene izgleda uzalud troše stotine evra na skupe parfeme, jer za muškarce afrodizijačko dejstvo ima upravo njihov prirodan miris. Istraživanje je pokazalo da se nivo testosterona u organizmu muškarca podiže baš kada „nanjuši“ prirodan miris kože svoje partnerke, i to najviše kada je ona u plodnim danima.

Pomenuto istraživanje se odvijalo tako što su u prvoj fazi žene koje su se prijavile za učešće u eksperimentu, nosile majice tokom tri noći i tokm tri različite faze menstrualnog ciklusa. Zadatak 68 muškaraca, od 18 do 23 godine, bio je da pomiriše te majice, kao i čiste nenošene majice. Nakon toga, muškarcima je uzet uzorak pljuvačke, kao i pre mirisanja, kako bi se uporedio nivo testosterona u njoj. Rezultati su pokazali da su muškarci koji su mirisali majice žena koje su bile u najplodnijoj fazi menstrualnog ciklusa, ovulaciji, imali i najviši nivo ovog hormona.

Takođe, zadatak muškaraca bio je i da procene koji im se od mirisa najviše dopao, i pogodite – opet su to bile majice iz faze ovulacije.

Sve u svemu – u dušu nas dira kad žena ovulira!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.