Prosize kapsule

Laži i istine o muškoj seksualnosti

Ne možete biti muškarac ako niste čuli bar jednu od sledećih činjenica – pravi muškarac zavodi, a ne biva zaveden, na seks pomislite uvek kad možete, imali biste seks sada i ovde, romantični ste samo kada zavodite i jedino što biste voleli da traje zauvek je Liga šampiona i vaš status Neženje. Iznenadićete se, ali nije tako! M@N! Vam otkriva 5 mitova o muškoj seksualnosti…

Naravno, nešto od ovoga je i tačno, ali hajde da vidimo šta spada u tu, a šta u onu drugu kategoriju.

Seks – uvek i svuda

Seks je nezaobilazna tema muških misli, ali u jednom periodu. I tada se od tih misli ne može živeti. Međutim, s godinama, iako nikad ne nadmašuje potrebu za seksom, ozbiljan nivo dostiže i potreba za emocionalnom povezanosti sa partnerkom. U ovome nema ničeg lošeg, ako se zna da je upravo sex potkovan emocijama onaj najbolji!

Mačo, mačo, mačo M@N!

To da muškarci vole da budu oni koji drže karte u svojim rukama nije neka tajna. Ali tajna je da ponekad vole da im žene pročitaju te karte, da ih provale i izblefiraju, i da oni budu ti koji su pali na ženski šarm, a ne da večito na njihovim jakim plećima bude teret osvajača koji je krenuo u pohode na neosvojivu žensku intimu. Žene, OSVOJITE NAS! Smeškajte se, pravite budalu od sebe, trudite da ispoštujete svaku tačku code za muvanja, pa da vas vidimo u koži tog osvajača.

Seks na svakih 7 sekundi

Logično, hajde da razmislimo šta ovo znači. To bi značilo da muškarac nije sposoban da misli. Ili makar – da misli do kraja. Prostim sistemom eliminacije, ako na svakih 7 sekundi pomislimo na seks, svaka druga misao u međuvremenu pomišljena nikada ne bi bila dovršena. Rezultat takve jednačine bio bi sex na keca, jer niko ne može toliko misliti na sex, a da ga već posle trećeg puta nije imao. Ali hajde sada svako od vas da se zapita – koliko puta sam se sexao od kad sam počeo sa čitanjem ovog teksta? Nijednom? Očigledno da su ovu jednačinu smislile neke žene željne dobre – jednačine! Žene, volimo ga, pa ga volimo, ali nismo manijaci – što je babi milo, to joj se i snilo..

Neću ženu, neću brak..

Ok, u ovome ima mnogo istine, ali u tu istinu veruje mlad muškarac. Kada dođe neko, ali kažemo NEKO vreme, svaki muškarac poželi da iza sebe nešto ostavi. Pri tome mislimo na decu, stabilnost doma, porodicu.. Iako savremeni trendovi sve više forsiraju zajednice nevenčanih, i to je ZAJEDNICA. Ok, niste rekli to sudbonosno DA, ali ne možete poreći da ste stupili u zajednički život sa partnerom. Strah od toga da ta zjednica neće uspeti, već je neka druga priča. Činjenica je da nijedan muškarac ne želi da bude sam. Čak i oni koji to misle, u jednom trenutku svog života zažale što ipak nisu pomislili drugačije. Na stranu, psihologiju muško-ženskih odnosa, istraživanja su pokazala da su srećniji, zadovoljniji i bogatiji upravo OŽENJENI!

Pitanje romantike

Ovo je već pitanje generalizacija. Žene, nisu svi muškarci isti. Neki su sirovine, ali ipak ih volite i ostajete sa njima, pa je možda bolje da se zapitate da li vi volite upravo takve. Neki su manje romantični, a neki više. Niste samo vi, žene, priča koja se mora čitati i po nekoliko puta. Svaki muškarac je različit, tako da nije sve u generalizaciji, nešto je i u identitetu!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.