Prosize kapsule

Svrši muški!

Kao što smo u već nebrojeni broj tekstova naveli – muškarac je od seksa zavistan baš kao prosečan narkić, alkić ili pušač od uobičajene doze onoga što prosečnom zavisniku tog tipa treba da bi dostigli vrhunac svoje sreće. Rekli biste da je poređenje neumesno i da je razlika u tome što se od dobrog seksa i orgazma ne umire. E, tu biste pogrešili. Naučnici su utvrdili da bi muškarac u ženskom telu tokom njenog orgazma (što je nesumnjivo upravo doza sreće ekvivalentna navedena kod gore pomenutih zavisnika), na mestu završio mrtav. E, to se zove – umreti sa osmehom!

Naime, tokom orgazma u seksualnom odnosu je moguće izmeriti takozvane teta talase. Ovi talasi prouzrokuju osećaj „trkačke groznice”, to jest euforiju koju su iskusili pojedini maratonci.
Ceo ženski mozak tokom orgazma emituje 10 puta jače teta talase nego tokom muškog vrhunca. Dakle, ako su teta talasi indikator jačine orgazma, onda žene doživljavaju vrhunac koji muški mozak nikako ne bi mogao da izdrži.
Doktora Rijučija Kaneka nije zaustavila činjenica da muškarci nikada neće postati žene i pokušao je da se osloni na iskustvo onih koji su se podvrgli promeni pola (bilo da su u pitanju žene rođene s muškim mozgom ili obrnuto). Na taj način je objasnio zadovoljstvo koje žene osećaju.
“Postoji jaka veza između nervnih transmitera koji se zovu dopamini i osećaja zadovoljstva. Uzbuđenje ubrzava puls, tera nam krv u lice od čega postajemo crveni, a oči cakle od efekta dopamina. Ako bi bilo moguće odrediti nivo dopamina u telu, bilo bi moguće meriti i koliko je žensko zadovoljstvo. Za sada je to nemoguće.“

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.