Prosize kapsule

Zdrava kosa, jaki mišići i blistav osmeh!

Tri su stvari na telu svakog muškarca koje su mu, što bi se narodski reklo – rak rana. Kosa, mišići i zubi.  M@N! vam u tri kratka koraka nudi tri jednostavna, ali sigurna rešenja za svaku od tri navedene oblasti – za zdravu kosu, jake mišiće i dugotrajno blistav osmeh.

Kosa

Da biste pobedili u ratu protiv ćelavosti, morate prvo pobediti u ratu protiv dihidrotestosterona, hormona koji zaustavlja rast kose. Najefikasnija odbrana od DHT skrivena je u semenkama grožđa. Zaslugu za postignute rezultate poneo je biljni sastojak po imenu proantocijanidin. Dakle, ako želite da budete frajer koji će i pod stare dane mamiti ženske uzdahe kosom i vući njihove prste da se poigraju njome, onda se u mladosti ili, već od ovoga trenutka kljukajte grožđem. Ili se potrudite da vaši preparati za negu kose u sbi sadrže ekstrakt grožđa.

Mišići

U teretanu idete redovno, ali se već duže vremena isto tako redovno vraćate iz nje bez nekog značajnijeg rezultata, makar što se rasta mišićne mase tiče. Mogući uzrok tome leži u nedovoljnom unosu ugljenih hidrata koji su neophodni za rast mišićne mase. Naš savet vam je da pojačate ishranu, naročito namirnicama bogatim ugljenim hidratima, čak iako vam se čini da ih trenutno unosite sasvim dovoljno. Nije tako, iz prostog razloga što je sam trening čiji je cilj nabacivanje mišićne mase eksplozivan i troši višestruko veću količinu ugljenih hidrata nego pri normalnom režimu rada. Zato je i neophodno nadoknaditi izgubljenu energiju bez koje se popucala vlakna mišića ne mogu obnoviti, a poznato je da se upravo tokom tog obnavljanja gradi mišićna masa.

Zubi

A sada ćemo vam otkriti nešto što sigurno niste znali. Za jake zube, pre svakog pranja popijte jednu čašu soka od pomorandže. Na ovaj način ćete obezbediti svoje zube i kalcijumom i vitaminom C. Kalcijumom će vam se učvrstiti vilična kost i sprečiti razvoj bakterija koje uzrokuju oboljenja desni, a vitamin C će  doprineti jačanju samih desni.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.