Prosize kapsule

5 stvari koje M@N! mora znati – ishrana!

Citrusi

Limun, narandža, mandarina, grejp.. spadaju u prave energetske bombe koje vas u vidu eksplozije bude iz zimskog sna! Svakodnevno konzumiranje istih omogućiće vašem organizmu da iskoristi uspavane zalihe energije i iskoristi ih za bolje funkcionisanje tela tokom svakog dana. Just DO it!

Med

Jednom supenom kašikom meda dobijate 64 kalorije prirodne mišićne energije. Kada se med uzme pre treninga, jedan je od najefikasnijih obroka ugljenih hidrata, a nakon treninga postaje izvanredan regenerator izmučenog organizma. Ovo je cilj svih suplemenata kojima opterećujete svoj organizam da bi davao bolje rezultate, a priroda vam sve to, bez imalo štete, obezbeđuje u samo dve kašičice meda!

Mleko

Da vam život bude med i mleko, uz prethodno navedene 2 kašikice meda popijte i dve šolje mleka nakon treninga. Mleko je dobro za rast i jačanje mišića, a ako konzumirate neki od suplemenata, bolje je da bude zasnovan na prirodnom, nego na sojinom mleku, jer su istraživanja pokazala dvostruko bolje rezultate običnog mleka na rast mišića u odnosu na sojino.

Iron Abs za vas

Čokolada

Da vam život bude slađi, ali i duži – jedite čokoladu! Čokolada ima supstance koje blagotvorno deluju na srce, tako da osobama koje svakodnevno unose određene (manje ili veće) doze kakaa preti upola manje opasnosti da će umreti od nekog srčanog obolenja. Antioksidanti u kakaau izazivaju stvaranje oksid azota koji opušta zidove krvnih sudova, pa se srcu olakšava pumpanje krvi. Idealna količina kakaa je 4 grama.

Đumbir

Efikasan je kao sredstvo protiv mučnine, ublažava migrene, dezinfikuje digestivni trakt, otklanja suvišne masnoće, ima anti-upalno dejstvo i jača sluzokožu. Istraživanja su pokazala da ima antibiotička dejstva, a po efektima jednak je belom luku!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar