Prosize kapsule

Čokolada za sladokusce na dijeti!

Najveći problem svake dijete je – odoleti iskušenju! Da li je ono oličeno u hrskavoj korici hleba, vreloj prasećoj kožici čiji glazirani odsjaj ludački mami, ili predivnom osećaju sitnih lešnika pomešanih sa ukusom najlepše mlečne čokolade – svejedno je. Ili, možda i nije? Krajem prošle godine, španski naučnici pronašli su – čokoladu za mršavljenje!

Čokolada je nazvana Lola, a sadrži hemikalije koje smanjuju osećaj gladi. Što se samog ukusa tiče, nije se izgubilo ni grama na na punoći zbog koje nam često krene voda na usta, osim što on više ne goji.

Jedini nedostatak ove čokolade je njen izgled. Boja nije kao kod obične čokolade jer se na njoj vidi i svetlozeleni trag, a to je sastojak koji pomaže mršavljenju. Ipak, najlakše je zažmuriti i uživati u novoj poslastici za istinske sladokusce, koji se ne žele odreći svog najslađeg poroka. Pored dijetetskog efekta, Lola ima i snažna antioksidativna svojstva, ne sadrži holesterol, ubrzava metabolizam, pa je samim tim dobra i za probavu. Da nije sve do hemikalija govori i podatak da je napravljena od kakaa iz Perua i Santa dominga.

Iron Abs za vas

Zeleni sloj nije buđ nego sastojak od koga se mršavi!

Izgleda da danas više i nije tako teško držati dijetu. Samo treba biti dobro informisan. Uželite li se hleba, tu je integralni, uželite li se prasetine tu je svinja tipa mangulica, koja ne sadrži ni gram holesterola, a poželite li da sve to zasladite – tu je LOLA!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.