Prosize kapsule

Vijagra – sreća obojena u plavo!

Kad je neko, ko zna ko, jednom davno rekao – za sreću ti malo treba, sigurni smo da nije mislio na fizičke odlike malog. Ipak 22 godina nakon uspešnog lansiranja u svet muške seksualnosti i preko 35 miliona usrećenih korisnika, može se reći da je za sreću zaista potrebno nešto malo. Malo i plavo. Recimo – tableta vijagre.

Kada je patentirana, negde krajem 80 – ih, bila je prvo oralno sredstvo za poboljšanje potencije. Danas, 22 godine posle nije usamljena u svojoj misiji vraćanja sjaja obrazu muškosti, ali ipak joj pripada posebno mesto, jer je bila prva. Vijagru, ili plavi dijamant kako je neki zovu, stvorili su naučnici Phizer laboratorije, a upotreba je prvi put dozvoljena u Americi, 27. marta 1988. godine. Eksperimentišući sa sasvim drugim lekom koji se kasnije našao u sastavu vijagre, naučnici su primetili da muškarci na kojima je lek bio testiran ne vraćaju uzorke. Zamorčići su posle objasnili da lek ima izuzetne rezultate na dužinu i čvrstinu erekcije, što je bio sporedni efekat kome se niko nije nadao.

Kao lek izbora za muške boljke, vijagra je ispraznila čekaonice psihijatrijskih ustanova, jer su muškarci, najčešće oni u poznim godinama, shvatili da postoji i bolji način da se izbore sa svojom mukom. Naravno, i prijatniji. Međutim, treba napomenuti da je ona pomagalo, a ne lek za dublje psihološke probleme, tako da se ne može očekivati da će rešiti ono što bi trebalo da bude posao psihijatra. Iako će vaš ponos dobiti na čvrstini, stajaće na labavim temeljima..

Iron Abs za vas

Upotreba

Vijagra je namenjena za oralnu upotrebu. Uzima se 30 minuta pre seksualnog odnosa, najbolje na prazan stomak. Deluje oko četiri sata, ali samo uz prisustvo partnera kao stimulatora. Preporučena doza je 50 miligrama, ali može se povećati na 100, ili smanjiti na 25 miligrama. Farmaceuti upozoravaju da se lek može uzimati samo jedanput dnevno, kao i da je potrebno konsultovati lekara pre prve upotebe.
U Srbiji, vijagra ima zvanični medicinski sertifikat za prodaju u apotekama, tako da nema potrebe da ovaj lek kupujete putem Interneta ili oglasa, od neproverenih prodavaca.
Ne preporučuje se..

Iako magična, magija vijagre nije za one sa niskim krvnim pritiskom, oštećenom jetrom, za one sa srčanim tegobama, hroničnim oboljenjima, anatomskom deformacijom penisa, ali ni za mlađe od 18 godina. Neželjena dejstva koja može izazvati su glavobolja, crvenilo lica, vrtoglavica, smanjeno razlikovanje nijansi boja, pojačana percepcija svetlosti ili zamućen vid.

Činjenica je da vijagra može pomoći kod problema impotencije, uostalom to joj je i uloga kao seksualnog pomagala, ali takođe je i činjenica da veliki procenat muškaraca vijagru upotrebljava zbog problema sa samopouzdanjem – a to je problem kod kog vijagra nije pomagalo koje je potrebno. I za kraj, za sve one koji ne znaju – sreća obojena u plavo u svakoj apoteci stajaće Vas približno 20 evra.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

8 komentara na “Vijagra – sreća obojena u plavo!

Ostavite komentar