Prosize kapsule

Veličina (ni)je bitna!

Kada bismo se malo zadržali nad logikom večnog pitanja svakog muškarca – da li je veličina polnog organa bitna, shvatili bismo da to uopšte ne bi trebalo da bude pitanje oko čijeg odgovora treba da brine muškarac. Nama je važno da stvar privedemo kraju, a žene su te koje bi zaista trebale da se zapitaju – da li im je veličina u konkretnom slučaju bitna?

Ipak, nema muškarca koji se makar jednom nije zaustavio nad ovom temom, u mladosti izmerio veličinu svog druškana, ili uporedio sa alatom stručnjaka iz porno filmova. Kako i ne bi kad nam je komparacija nametnuta već od tih prvih koraka na stazi našeg seksualnog sazrevanja. Zovu ga muškim ponosom, mere prema veličini naših nogu, nosa, nazivaju donjom glavom, a šta se radi glavom nego razmišlja, pa makar ona bila i donja. I kada je takav pritisak na tako malom delu (u odnosu na ostatak tela), teško je ne zapitati se – da li je veličina penisa bitna. Postoje zabeleženi slučajevi da su se neki muškarci čak i ubijali zbog skromnih dimenzija svoga ponosa, ali iza svega stoje univerzalni kodovi veličina koje je nametnuo ko zna ko, i naravno, problem samopouzdanja.

Najgluplje što možete da uradite je da se uporedite. Kao i u svemu drugom, tako je i sa njim. Nije važno koliki je ako ne znaš kako da ga upotrebiš. Moraš da misliš svojom “glavom”! Gde je stavljaš, kako se koristiš njome.. Činjenica je da veličina jeste fascinantna, i na oko i na dodir, ali isto tako, činjenica je da dve trećine žena ima vaginu čijih je samo prvih 5 cm zaista osetljivo na penetraciju. Tako, ako ne iskoristiš tih prvih 5 centimetara onako kako valja, neće ti pomoći ni da imaš još 25. Tajna tehničara je u tome da imaš prosečnih 15, a da nakon akcije ona bude ubeđena da si pastuv kog još videla nije..

Može li se povećati veličina penisa?

Postoje razne tablete, sprave, pa čak i operacije kojima možeš biti zadovoljniji onim što imaš među nogama, jer kao što smo rekli pitanje veličine vezano je isključivo za tvoje samopouzdanje, i zato se nemoj zavaravati da je ona ta koja ima kompleks manje vrednosti. Naravno, svaki od ovih načina ima svoje prednosti, ali i nedostatke. Sama činjenica da su ti potrebne tablete da bi ti ponos bio na nivou govori dovoljno o problemu koji imaš. Osim ako on nije fiziološke prirode, možda bi pre trebao da rešiš par drugih problema koje možda imaš u glavi… Tablete za povećanje penisa te mogu usrećiti, ali isto tako možda i ostaviti ponovo nezadovoljnog. Poenta je i da izabereš pravi proizvod, kao što su recimo Prosize tablete.

Vakuum pumpice i druge sado-mazo stvarčice donekle imaju efekta, ali nije li malo apsurdna situacija – spavaća soba, polutama, lagana muzikica, tvoja draga odevena u erotično ništa čeka da se ti napumpaš kako bi joj pružio sat vremena švedske akcije..? I na kraju operacije. Iako deluju kao siguran način kojim će se tvoj ponos iskazati u svoj svojoj veličini, nek ti bude jasno da je putem operacije penis moguće povećati za nepuna dva centimetra. Osim ako ne padaš na placebo efekat, priznaćeš ta dodatna veličina i nije nešto.

Naš savet je da budeš marketing stručnjak svom ponosu. Umesto da se kompleksiraš njegovom veličinom poradi na njegovim performansama. I što je najvažnije – nije ona ta koju treba da ubediš da je mali neviđen tehničar, već si to upravo ti sam. Kad budeš zadovoljan sobom, lako ćeš zadovoljiti i nju. A za kraj, evo jednog starog, ali proverenog o Lali i Sosi koji će vam sve ovo što smo mi razglabali u prethodnim redovima svesti u dve, tri kratke rečenice..

Sprema se Lala da odradi svoju Sosu, skine se, kad će Sosa u šoku – Pa, Lalo koga ti misliš da zadovoljiš time?? Na to će Lala kratko – Pa, sebe Soso! Sebe!!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Veličina (ni)je bitna!

  1. Pingback: Da Li Je Bitna Velicina | Kako Da

  2. Pingback: Penisi nam postaju SVE KRAĆI!? | Muški magazin - M@N!