Prosize kapsule

Brkovi i brada

Salvador Dali, Maksim Gorki, Adolf Hitler, Karl Mark, Nikola Pašić.. šta oni imaju zajedničko? Na prvi pogled, rekli biste ništa. To bi značilo da i niste baš neki dobar posmatrač, jer da ste zaista dobro pogledali, i prvi bi vam bio dovoljan da kažete – bradu i brkove!

Ovaj priroridni aaccessoires svakog muškarca, prema mnogima upravo je ono što muškarca čini muškarcem. Međutim, nije dovoljno pustiti je da raste i zapevati – Freedom.. ljubav, a ne rat! Ako se odlučite da zabradite ili zabrkavite, učinite to sa stilom i budite svesni da muškarac sa stilom znači i negovanje stila, tako budite sprmni da posvetite određeno vreme vašem novom facijalnom izrazu muškosti. Za negu brade i brkova, kako je sve manje berbernica u kojima se to može činiti, muškarcu je na raspolaganju veliki broj raznovrsnih brijača i trimera kojima mogu biti sami svoji majstori.

Tri su osnovna saveta kada su ove majstorije u pitanju, a koje vam možemo dati – dužina brade i brkova uvek mora biti ista. Uređivanje brkova zavisi od tipa brkova za koje se opredelite, mada se muškarci danas ređe odlučuju za ovu solo varijantu, već ona ide češće u kombinaciji sa bradom. Linija brade ne sme da prelazi sredinu obraza i mora biti u imaginarnoj ravni sa linijom koja povezuje najniži deo vašeg uha i početak nosa (malo iznad gornje usne). Dole, ona takođe ne sme prelaziti zamišljenu liniju koja spaja vilične kosti i bradu, dakle ne bi trebala da prelazi na vrat.

Što se samih stilova tiče, možete se odlučiti za

Brada od dva dana

Ovu bradu nose muškarci svesni svog fizičkog izgleda i privlačnosti. Ženama poručuju da žive punim plućima i da nisu pod pritiskom opšteprihvaćenih društvenih normi.

Jareća bradica

Pristaje svakom muškarcu. Niti neuredna, niti uštogljena čini se kao idealno rešenje, ali baš zbog toga što bi mogli svi da je nose o osobi koja je nosi govori da je dosadna i nekreativna.

Duga brada

Ovo je brada koju nose oni koji ne haju baš ni za kakve društvene norme i pravila – alternativci kojima je jedina alternativa da svoju bradu dodatno upletu u pletenice.

Negovana brada

Bradu koja uokviruje lice nose samouvereni muškarci. Ova brada je negovana, i kao što nju drže pod kontrolom, oni isto tako i sve u svom životu drže pod kontrolom. Cene život i pravednost i najčešće su mirne naravi i objektivni.

Brčići

Brčići su odlika velikih zavodnika. Danas ih više nema, pa se može reći da su i zavodnici nestali, a vi ako želite da budete jedan od njih pustite one prave kicoške brčiće i svaka žena će poželeti da ih pri poljupcu zagolica vaša strast i intrigantnost. Brčine su više izraz snažnog karaktera, i oni koji se zabrče biće prava luka sigurnosti za svaku ženu koja im dođe pod njihov veliki brk.

Probajte, eksperimentišite – dlake na licu i kosi jedini su deo tela s kojim možemo eksperimentisati bez bojazni da da ćemo nešto „zeznuti“. Ako vam se ne dopadne, obrijte se, ošišajte, pa opet ispočetka. Sve dok ne nađete onu magičnu formu vašeg lica..

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.