Prosize kapsule

M@N! Dosije – Sex na plaži!

Sunce, more, pesak pod prstima.. oko vas šeta gomila polugolih preplanulih ženskih tela.. Ok, jasno je da je na trenutnih – 50, i u snegu do kolena surovo od nas što načinjemo ovu temu, ali mi smo tu da vas u ovo hladno januarsko predvečerje zagrejemo jednom vrelom temom. Zato otvaramo dosije – sex on the beach!

Kao i svaki pravi detektiv, sudija ili jednostavno pravnik, M@N! će biti vaš ljubavni istražitelj koji će vam predočiti ono najvažnije što trebate znati o slučaju – sex na plaži. Aktere, razloge, prednosti i mane, ali i sankcije ovog slatkog zločina..

Akteri

Akteri mogu biti ona i on, ali isto tako, možda još i bolje ONE i on. Obe varijante uključuju jedan peškir, pesak, šljunak, ili možda čak i morsku vodu u plićaku ili dubini. Izbor je na učesnicima, a u izbore se ne valja mešati. Ko kako voli – nek izvoli. U poze, dodatno, tek nećemo zalaziti..

Razlozi

Pored ovih koje smo već naveli, dakle idealni ambijent, uticaj plime i oseke na dešavanja u vašim glavama, neizostavno je pomenuti tabu i adrenalin. Seks na javnom mestu, uopšte, spada u jedan od najvećih tabua. Zabranjeno voće u ljudima budi neviđenu strast, koja adrenalin šiba do najvećih granica, te nije ni čudo da seks u situaciji stalne opasnosti da budeš uhvaćen, za posledicu ima orgazam koji se ne doživi dvaput u životu.

Prednosti i mane

Prvo, moćićete da se hvalite društvu da ste uradili TO na plaži, u plićaku ili gde god već da jeste. Dalje, sex kakav ste samo sanjali, a nezaobilazna je i još jedna recka na listi vaših najluđih erotskih maštarija. Međutim, sve ima svoju cenu i nedostatke – od onih najsitnijih, kao što je pesak koji ume da nažulja, ali i da se uvuče gde ne treba do ozbiljnijih rizika, kao što je taj da budete uhvaćeni. Ako niste znali – SEX NA JAVNOM MESTU KAŽNJIV JE ZAKONOM!

Sankcije

Da bi vas na vreme upozorili na sve rizike, kao što smo vam na vreme dočarali lepote letnjih igrica za plažu, evo kratkog spiska gde biste za vaše egzibicije mogli platiti. Tek da od igračke ne ispadne plačka.. U Rumuniji sex na plaži stajaće vas 7 godina zatvora, u Hrvatskoj 150 evra ili 30 dana zatvora, na Majorci i do 75. 000 evra, dok su naši prijatelji sa severa daleko naklonjeniji ovoj tematici, te se u Švedskoj za prestup seksa na javnom mestu, uopšte, plaća 50 evra, a u Norveškoj dobija samo opomena..

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.