Prosize kapsule

Sex toys!

Osnovna funkcija seksualnog pomagala je, pogodite – pomoć. Ova kategorija sprava za pokućstvo, može se podvesti i pod pomoć u kući, jer ih najčešće koriste očajne domaćice. U nedostatku nekog konkretnijeg pomagala ili ko bi znao čega, a jasno je zašto. Neki ih vezuju i za kategorije kao što su prljavo, perverzno i sado-mazo, ali činjenica je da seksualna pomagala i nisu tako svežeg datuma.

Seksualna pomagala, namenjena su prvobitno onima koji ne mogu, ali vremenom su postali neophodni seksualni accessorie onih koji mogu, ali žele više.

Da ih je bilo nekad, kao što ih ima i sad dokazuje činjenica da je prvi vibrator star čak 30. 000 godina. Naravno, fale mu baterije, ali osim toga ima sve odlike savremenog. Dugačak je 20 centimetara, a otkriven je u Hol Fels pećini blizu nemačkog grada Ulma. Prosto neobično kako se ove teme uvek vezuju za Nemce…

Nalazi arheologa potvrdili su da su i stari Egipćani, odnosno Egipćanke koje tada nikako nisu bile stare, koristile dildoe još pre 2. 500 godina. Tradiciju su nastavile Grkinje, Rimljanke…

Prvi dildoi napravljeni su od kamena, drveta ili bilo kog drugog materijala koji je mogao zadovoljiti ono što se od njega tražilo, a to je pre svega bila čvrstina. Kineskinje su koristile dildoe od lakiranog drveta i neravnih površina. Otkriće novih materijala, otkrilo je i nove mogućnosti izrade dildoa u svim oblicima, bojama i veličinama. Ipak, svrha je ostala ista – da uradi ono što mi ne možemo.

U seksualna pomagala spadaju i kondomi sa raznim dodacima, specijalno dizajniran donji veš, afrodizijaci i preparati koji podstiču seksualnu želju. Ukratko, sve što može da pomogne ili pomogne još malo..

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.