Prosize kapsule

M@N! Fashion – Košulja

Kupili ste savršeno odelo, imate i priliku da ga obučete, ali niste sigurni za koju boju košulje da se odlučite?

Ma koliko odelo bilo skupo i izgledalo dobro, potrebna je  odgovarajuća košulja da bi izgled bio potpun. Prilikom kupovine košulje ili kombinovanja odeće koju već imate u ormaru, od pomoći vam mogu biti sledeći saveti.

– Ukoliko je odelo koje želite da obučete ili kravata sa dezenom, preporučuje sa da uz to iskombinujete jednobojnu košulju.

Košulju sa dezenom obucite ukoliko nosite jednobojno odelo, ali u tom slučaju i kravata mora biti jednobojna, i obrnuto -uz jednobojno odelo ide šarena kravata, ali bi onda košulja takodje trebalo da bude jednobojna.

– Kako ne biste izgledali previše šareno, opšta preporuka je da se u kombinaciji odelo-kravata-košulja, samo jednom pojavi dezen, a na vama je da odlučite koji će to odevni predmet biti.

– Košulje blagih pastelnih tonova dobro će se uklopiti uz skoro svako odelo, dok košulje jakih ili čak drečavih boja previše skreću pažnju i deluju neukusno uz svakodnevna odela.

Bela košulja je obavezan deo odeće u ormaru svakog muškarca!

Neverovatna mogućnost kombinovanja je ono što belu košulju, bez obzira na promenljive modne trendove, čini neprikosnovenim odevnim predmetom i što je drži na skoro svim “must have” listama modnih kreatora.

Belu košulju možete kombinovati uz jednobojna, ali i dezenirana odela. Bez razmišljanja je možete nositi i u najsvečanijim prilikama. Medjutim, bela košulja se uz blago zavrtanje rukava i otkopčavanje poslednjeg dugmeta, potpuno uklapa i u “casual look”.

Bilo da je kombinujete uz elegantno odelo ili obične farmerke, u njoj ćete izgledati elegantno i uredno.

Ne zaboravite da se na snežnoj belini košulje vidi i ono što bi možda druge boje prikrile, i zato je perite posle svakog nošenja, jer sa tragovima na okovratniku ili manžetnama sigurno nećete ostaviti utisak urednog i elegantnog muškarca.

Pre nego što kupite bilo koju košulju, obavezno je probajte!

To što znate koji broj košulje nosite, ne mora da znači da će vam svaka košulja tog broja dobro i stajati. Ne budite lenji-pravac u kabinu pre kupovine, jer ne mora da znači da sve košulje istog broja imaju isti kroj, ili identičnu dužinu rukava…..

I još jedna stvar. Kada će vaša košulja izgledati najlepše i najviše seksi? Kada se probudite ujutru i vidite kako u njoj vaša draga kuva jutarnju kafu…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.