Prosize kapsule

M@N! Fenomen – Ženske grudi!

Svi oni koji krenu sa pričom – osmeh, usne, devojačke kose, mogu da se nose. Nije tajna da rutina kojom muškarac ocenjuje kvalitet devojke glasi – grudi, guza, noge. Onda u jednom trenutku uoči i lice, onda ga ona upeca na osmeh i pogled, a kada jadnik primeti njenu kosu, već je pomalo kasno, jer je udica došla sve do stomaka, dok je on blenuo u njen raskošni dekolte. Ovaj redosled ćemo i poštovati u pokušaju da objasnimo misteriju uticaja ženskih grudi na moć muškog rasuđivanja..

Prema nekim istraživanjima, a ona se uvek vrše, čak 47% muškaraca u kontaktu sa ženama prvo gleda njihove grudi. Oko 20% se zadrži na bokovima i struku, ostatak na guzi i nogama, dok se samo mali broj njih prvo zadrži na očima. Međutim, čak i taj mali broj posle pogled ipak spusti na grudi.

Do nedavno se smatralo da je ovaj fenomen povezan sa asocijacijama na plodnost žene, dojenje kada smo bili bebe ili nešto sasvim treće i dubljeg psihološkog značenja, međutim prema novim rezultatima, istina nije nimalo komplikovana. Muškarci jednostavno vole da gledaju ženske grudi. Prijatno im je za oko, i to čine najviše iz estetskih razloga.

Ista istraživanja pokazala su da postoje faze u razvoju odnosa između muškarca i žene, koji se mogu posmatrati na tome koji deo ženskog tela privlači pažnju muškarca u određenom trenutku veze. U početku, kada želimo samo sex to su simboli plodnosti – grudi, kukovi, struk, zadnjica, noge. Zaljubljujemo se u ženin osmeh i način na koji nas ona gleda. Međutim, ni tada ne zaboravljamo da bacimo pogled na ono što nas je njoj i privuklo, s tim što u ovoj fazi primat imaju grudi i noge. Trenutak u kom ste sigurno zaljubljeni je kada poželite da joj dodirnete kosu i osetite njen miris. Čak i tada, taj miris biće samo afrodizijak koji će u vama rasplamsati želju da se dohvatite onih delova njenog tela bez kojih se ne može. Jedina razlika je što ćete ovoga puta kada položite šake na njene grudi, pred sobom imati i ostatak slike – žene sa svim njenim detaljima.

A što se tiče onih sa početka, što padaju na ženski osmeh – slobodno se opustite. Pitanje nije padate li na ženske grudi, već samo – koju veličinu preferirate? S, M, L, XL, XXL…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.