Prosize kapsule

Seksualno poremećeni?!

Volite li da pipate, gledate, da kažnjavate ili budete kažnjeni, da se svlačite ili preoblačite pred svima? Ne brinite. S vama je sve u redu, osim što imate jedan od oblika poremećaja seksualnih sklonosti. Svi zajedno zovu se PARAFILIJE, a kako se zove vaš, otkrijte u redovima koji slede…

Važno je napomenuti da nijedan od ovih poremećaja ne predstavlja oboljenje, sve dok ne postane isključivi vid seksualnog uzbuđenja. Kada to postane, onda ste MANIJAK!!!

Fetišizam

Fetišizam je vezan za bilo koji vid uzbuđenja uzrokovan njenim delom tela ili nekim neživim predmetom – grickanje stopala ili ko zna čega što jednom normalnom, ali nadasve poremećenom umu može pasti na pamet.

Iron Abs za vas

Mazohizam

Mazohizam se odnosi na one muškarce koji u najstrastvenijem trenutku seksualnog odnosa zavape – voli me do bola! Poniženje i neki ozbiljan problem iz detinjstva u pozadini su ovakvih sklonosti…

Sadizam

Sadizam je već druga krajnost, a o njoj i ovoj prethodnoj nešto više možete pročitati u našem tekstu o sado-mazo tehnikama. Ukratko, sve se svodi na – sad si ’ebala čvorka, jer me to uzbuđava..

Transvestizam

Ovo ne mora isključivo značiti da ste gay. Samo ste bolesni do daske i baš imate problem identiteta. Sva sreća – izlečivo je…

Egzibicionizam

Pa, vi ste totalno ludi, ali nam se mnogo sviđate. Pozovite nas, MOLIMO VAS, sledeći put kad budete uterivali strah u kosti maloletnim šiparicama u parkiću vašom golotinjom – biće to izvanredan video nedelje..

Eto, sad kada smo vam malo pojasnili kojoj kategoriji normalnih, ali ipak poremećenih pripadate, pronađite se i bacite na posao. Ali pazite – poremećeni ste samo dok vam neka od navedenih situacija ne postane isključivi način seksualnosti. Nakon te granice bićete bolesni ko luda krava, ali i tada ćemo vas voleti, jer ste ipak samo M@N!JAK!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.