Prosize kapsule

M@N! Savet – Čaj!

Dobar je kada je hladno da vas ugreje. Zdrav je, uz kašikicu meda još zdraviji. Dobar je za kožu, krv, ublažava nervozu i skida kilograme. Da, sve to čini SVEMOGUĆI ČAJ!

Kako?

Zbog L-teanina, aminokiseline koja se nalazi u čaju i koju prati reputacija umirujućeg sredstva, čaj se smatra odličnom antistres terapijom i dobrim antidepresivom. Početak njegovog umirujućeg dejstva vezuje se već za sam proces spremanja čaja. Čajnik, vrela ringla, minuti koje čekate da prođu da voda proključa, čaj odstoji propisanih 5 minuta.. Mada da se ne lažemo sve ovo za nekoga pod stresom može biti krajnje izluđujuće, ali opustite se – sad će čajić. Nirvana…

Za probleme sa stresom i nervozom, najbolja je tradicionalna varijanta – kamilica, nana..

Iron Abs za vas

Zdrav je svaki, a za vašu kožu naročito. Prepun je antioksidanata koji usporavaju starenje kože, a za regulisanje nivoa šećera u krvi i prevencija od dijabetesa najbolji je crni čaj.

Zeleni čaj je, takođe, bogat antioksidansima dobar je za regulaciju masnoća u organizmu, pa se preporučuje njegovo konzumiranje tokom treninga, ali i u svakodnevnoj upotrebi kao zamena za kafu ili redovan napitak – 3 put na dan.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.