Prosize kapsule

M@N! Savet – Pripremi gajbu za nju!

Imaš devojku, zagrejao si se, lepo vam je i sve se odvija u pravcu vaše zajedničke provedene noći. Trebalo bi a i ti želiš da prespava kod tebe. Ukoliko ženska osoba neko vreme nije zalazila u tvoje odaje onda možeš slobodno da kažeš jedno „Jao“ i istog trenutka zasučeš rukave i pretvoriš se u spremačicu. Da, ovog puta ne sme niko drugi da ti sprema stan jer postoje stvari koje sam moraš da odradiš. Ti si jedini koji zna skrivena mesta i koji je svestan „nedozvoljenih“ rekvizita pa prema tome moraš biti siguran da je tvoja gajba potpuno spremna za nju.

Prvo, osnovno i ono što te verovatno izluđuje je da ono što ti smatraš spremljenim ni u kom slučaju nije mišljenje jedne devojke. Najverovatnije je da ti je kupatilo u totalnom haosu pa to onda može biti tvoja polazna tačka u ovom (celodnevnom) podhvatu. Najpre obriši prašinu sa nekorišćenih preparata, kutija, veš mašine i ostalog a tek onda dobro sakri medicinske preparate koje ne želiš da ona vidi i počne sa dosadnim pitanjima ili značajnim pogledima. Zatim pređi na glancanje ogledala i ostalog stakla ako postoji, pa onda na ribanje (ali stvarno ribanje) kade i lavaboa a za wc šolju odvoji posebno vreme. Ako ti je mrsko, ti se zainati! Veruj nam, ako ona bude imala loše mišljenje o tvojoj wc šolji tebi se ne piše dobro. Kada si oribao svaki detalj kupatila, prebriši pod i promeni peškire. A o onom što-nekad-ostaje-na-sapunu nećemo ni da govorimo.

Tako. Veruj da je to ipak bio najteži deo posla. Odmah iza kupatila dolazi kuhinja. Činjenica da živiš sam (ili sa cimerom) dovoljna je za ne tako reprezentativnu kuhinju i ne tako pun frižider. Ali ako si odlučio da ona prespava moraš i u ovom delu da se pokažeš. Ne dozvoli da sudopera bude puna prljavih sudova. Oribaj i kuhinju a hranu kojoj je istekao rok trajanja i koja širi neprijatne mirise, istog momenta deportuj. Takođe bitno je da napraviš kraći spisak onoga što ćete jesti za doručak ili grickati u toku večeri kao i pića (ajs ti, flaširana voda, mleko za kafu itd) i nakon spremanja obaviš tu malu kupovinu jer budi siguran da ti najmanje u životu treba da usred prijatne i vruće večeri tražiš market koji radi 24 sata.

Nakon dva najveća posla (kupatila i kuhinje) ono što je neophodno je uklanjanje prošlosti. Bez obzira u kakvom drugarskom odnosu si sada sa svojom bivšom i bez obzira na to koliko ti znači obavezno ukloni sve njene tragove a naročito vaše zajedničke fotografije. Naročito to! Pornići, porno časopisi i razna pomagala za seks se takođe računaju kao nedozvoljeni rekviziti tako da i za to treba naći neki, najveći mrak u tvom ormanu.

Kada si obavio sve velike stvari, ostaje ti da prebrišeš prašinu, usisaš, promeniš posteljinu i pozoveš sestru ili  neku od prijateljica da da konačni sud. Ako je sve OK ti si potpuno spreman (kao i tvoja gajba) za novu devojku, za njen boravak i za njeno spavanje kod tebe. A kada malo bolje razmisliš i tebi ovako čisto i uredno više odgovara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.