Prosize kapsule

M@N! Otkriće – Erotsko pivo!

Alkohol izaziva impotenciju?? Svašta.. Barem tako tvrdi bavrski proizvođač piva Jirgen Hof. On kaže da njegovo pivo jedino izaziva erotsku požudu – momentalno. Sudeći po ovome, Vijagra bi mogla imati ozbiljnih problema..

Pivo je, kao i svi veliki patenti, nastalo slučajno. Pokvarile su se mašine u pivari i radnici su sredovečnog Nemca, koji živi prekoputa pivare da izvidi stvar.

„Pogon se nije mogao ponovo pokrenuti, pa sam uzeo veliki štap i počeo mešati pivo u buretu. Odjednom sam se počeo čudno osećati te sam shvatio da će to pivo biti drugačije od svakog koje sam do sad napravio”, rekao je Hof.

Kako kaže, kada je novo pivo otišlo u prodaju, svako ko ga je probao rekao je da je delovanje trenutno. „Svi su mi rekli da tokom celog vikenda TV nije bio nijedna od opcija o kojoj su razmišljali. Krevet i seks, seks i još malo istog, međutim jesu.“- reče rumeni Nemac..

O čudotvornosti piva gospodina Hofa vesti stižu i sa Oktobarfesta, gde se priča da je njegovo pivo jednoj dami koja se borila protiv steriliteta pomoglo da zatrudni. U planu je proizvodnja za celu Evropu, a kada stigne i na naše rafove lako ćete ga prepoznati po etiketi na kojoj je devojka u toplesu i čuveni naziv – Erotik bier… Nemci znaju najbolje.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.