Prosize kapsule

M@N! Tema – Sex with ex!

Koliko god ti se puta dešavalo da neke ljude iz osnovne ili srednje škole ne viđaš godinama uprkos činjenici da živite u istom gradu, neki susreti se naprosto dogode kad su najmanje poželjni. Na primer, ukoliko si raskinuo sa devojkom i misliš da si tu priču završio jednom zauvek nemoj se iznenaditi ako je posle određenog vremena (ili pre) sretneš na ulici, u prodavnici, u tržnom centru, izlasku…

Sve je to sasvim normalno i svima se dešava, veruj nam. Nekada to može biti neprijatna situacija ali takođe vrlo često taj momenat može da te zagolica, podseti i ti jednostavno poželiš da okreneš knjigu nekoliko stranica unazad (kada se radi o stranicama vezanim za seks, razume se).

S druge strane, prema nekim proračunima još češće se dešava da se nakon tri meseca ona sasvim slučajno oglasi i nazove te da popijete kafu i popričate o novostima. Znaš i sam da nije toliko radoznala i da je poziv na kafu nešto sasvim drugo a ukoliko si spreman da iskoristiš ovu ponudu i istovremeno ne želiš mirenje i obnavljanje veze nego samo seks, moraš strogo da se držiš nekih pravila koja će ti za blisku budućnost biti od izuzetne važnosti.

Kada si pristao na kafu i razgovor, kada su pale maske i vi ste imali prvi seks posle raskida ma koliko se ti trenutno raznežio najbolje je da pustiš to osećanje da prenoći. Svi znamo da nas bilo kakav susret a naročito dobar seks sa bivšima podseti u glavnom na sve one lepe stvari i u momentu izbriše sve ružne, veruj nam – to je ipak samo momenat. Naravno da postoji mogućnost da vam taj seks obnovi vezu i promeni stavove i odluke ali ukoliko pustiš da sve te ideje prenoće (nekoliko puta) znaćeš šta je prava odluka. Ne kaže se za džabe da je jutro pametnije od večeri.

Sledeća stvar koju bi trebalo da imaš na pameti ukoliko želiš samo seks je da ne smeš da je zoveš. Pusti je neka ona svaki put zakaže viđanje jer ćeš na taj način i delovati kao neko ko nije preterano zainteresovan za odnos koji ne podazumeva samo seks a to i jeste utisak koji ti treba da odaješ.

Međutim, možda i najbitnije od svega je zapravo da pustiš da prođe dovoljno vremena i da dobro prostudiraš razloge i način na koji ste se rastali jer sigurni smo da nikako ne želiš dodatne probleme i komplikacije u životu a verovatno znaš i sam da od besne i osvetoljubive ostavljene devojke ni ne možeš ništa bolje da očekuješ od pravljenja pakla u tvom životu. Znači, u priču sex with the ex ulaziš samo ako si potpuno siguran da ste i i ona i ti svesni da ste oboje ex.

Kao i uvek, da bi mogao sebe da gledaš u ogledalo kao pravog frajera i kao nekog ko je zadovoljan samim sobom, najvažnije je da i ovu situaciju ispratiš kao savršeni džentlmen od početka do kraja (ako ga ima). Nemoj se u krevetu sa setom prisećati starih vremena, nemoj ići sa njom u bioskop ni u šetnje, nemoj joj davati lažne nade ako vidiš da ona ima tendencije ka mirenju. Objasni joj da je vaš seks neverovatno dobar i da je sasvim nepotrebno da kvarite jednu odličnu stvar koja vam je ostala iz veze. Imaj samo seks sa njom i ponašaj se tako da ona to shvati.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.