Prosize kapsule

M@N! Tema – Online zarada

Ovo je doba informacija, pa zašto onda ne biste zaradili na njima? Internet, taj virtuelni svet kojim caruje upravo ova roba nudi nekoliko dobrih mogućnosti za to…

E-Bay

Sve što vam više u životu neće zatrebati, a nešto vredi, možete prodati preko E-Beya. Popišite te stvari, otvorite profil i započnite biznis! Iako zvuči lako, treba malo poraditi na reklamama kako bi ono što nudite bilo prodato po ceni koja bi vam odgovarala. Normalno, savetujemo vam da ta cena bude realna, kako biste navikli kupce da posećuju vašu prodavnicu, što je važno ako želite da budete NA CENI!

Blog

Mnogi će pomisliti da je apsurdno i pomisliti da se može zaraditi preko bloga, ali i ta mogućnost postoji. Kako – prodaja oglasa. Mnogi blogeri koriste Google AdSense opciju, koja se svodi na objavljivanje sponzorskih linkova koje ste, možda, nekad videli na dnu ili po strani web sajta. Sve funkcioniše po principu – što više poseta veća zarada. Takođe, ako ostvarite veliki broj poseta možete privući pažnju kompanija čiji su proizvodi vezani za tematiku vašeg bloga i na taj način ostvariti stalan i ozbiljan izvor prihoda od reklama.

Dizajn

Još jedna dobra stvar interneta u oblasti zarade vezana je za dizajniranje i prodaju majica. Ovde je važan što originalniji i kreativniji dizajn. Ako vas interesuje nešto ovako, na stranicama CaffePress.com i SpreadShirt.com možete pogledati kako izgleta ovaj web biznis, a mi vam možemo pomoći sa par saveta iz prve ruke – na stranicama poput ovih navedenih otvorite svoj profil, predstavite dizajn i počnite sa prodajom.

Slobodno novinarstvo

Slično blogu, ali ipak drugačije. Različito po nivou profesionalnosti i stručnosti teme o kojoj pišete. Međutim, osim ovih stručnih i usko specijalizovanih tema postoje i one kao što su putovanja, hrana.. i pored toga ste dobri sa rečima možete se oprobati u freelancing-u. Ima to svojih prednosti..!

Internet domeni

Sreća, strategija i pametno poslovanje – 3 u 1! Ovo je možda i najbolji način za online zaradu. Ideja je potekla od kupoprodaje nekretnina čija se suština sastoji u otkupu neke kuće za siću, neznatnih prepravki na istoj i njenoj preprodaji za veću cenu. Isto se može i sa domenima – pronađete neku zanimljivu, ali loše održavanu stranicu, osvežite je i prodate. Postoje primeri stranica koje su otkupljene za stoti deo one cene po kojoj su kasnije prodate.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “M@N! Tema – Online zarada