Prosize kapsule

Muški parfemi – kako odabrati


Spremili ste se za večernji izlazak, idete na posao, ili želite da odete do grada sa ortacima na piće… Ne zaboravite da stavite parfem! Možda niste o tome razmišljali, ali mirisi su važni u svakodnevnoj komunikaciji i dosta govore o ličnosti koja ih je odabrala!

Davno je prošlo vreme kada su muškarci smatrali da je lepšem polu mnogo privlačniji miris muškog znoja pomešan sa duvanom ili zadahom vinjaka, a da “prave muškarčine” nikada ne mirišu na parfem. Mnoge predstavnice lepšeg pola će vam potvrditi da su bile zavedene upravo mirisnom notom muškog parfema.

Zato, kada krenete u kupovinu, obavezno povedite i “bolju polovinu”. Jer, koliko joj se parfem može dopasti, toliko joj može biti i odbojan!

Pri odabiru imajte na umu da se jači, teži parfemi nose zimi, dok su nešto svežije note rezervisane za proleće ili leto. Takođe, vodite računa da se jaki parfemi nose uveče, za islaske, i da njih nikako ne bi trebalo da stavljate kada idete na posao, kako ne biste “ugušili” kolege.

Nikako ne pokušavajte da neprijatne mirise samo prekrijete i prikrijete parfemom, rezultat će biti katastrofalalan! Parfem uvek stavljajte na čistu kožu. Ne preterujte sa količinom, za pravi efekat biće sasvim dovoljno nekoliko kapi!

Znaćete da vam parfem zaista pristaje, kada ga vi ne osećate, a okolina vam govori da lepo mirišete!

Za izbor parfema nije nebitno ni koliko godina imate.

Ukoliko ste tinejdžer možete istraživati, ali ne sa prejakim notama!

Pravi izbor za vas može biti oprobani Calvin Klein, ili VERSACE Blue Jeans!

Ukoliko ste mladi, ili se tako osećate razmislite o GIVENCHY P neo homme, VERSACE pour homme ili elegantnom i seksi muškom parfemu GIORGIO ARMANI Black Code.

Modernim predstavnicima jačeg pola namenjen je i MOSCHINO uomo, dok muškarci od akcije mogu probati aromatičnu mušku toaletnu vodu GIVENCHY Blue Label.

Niste skloni eksperimentisanju? Probajte klasičan miris za muškarce CARTIER Decleration, ili CHRISTIAN DIOR Homme.

Ljubiteljima fitnesa, koji žive u duhu nege svog tela, možda će se dopasti YVES SAINT LAURENT Body Kouros.

Pravi klasičan muški, istovremeno senzualan i energičan je i LACOSTE Homme.

Mirisne note teško je opisati rečima, a nije lako ni zamisliti notu nekog novog parfema koji do sada niste pomirisali. Zato, krenite u potragu i njuškajte, njuškajte, njuškajte dok ne naidjete na parfem koji vam najbolje pristaje.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.