Prosize kapsule

M@N! Savet – Budi Frajer!

Sasvim je moguće da spadaš u grupu muškaraca koji nisu preterano osećajni, ne žude za svakodnevnom romantikom i najbolje se osećaju u svojoj koži onda kada se nameste situacije da se pokažeš kao pravi frajer. A svestan si takođe i činjenice da upravo ova grupa muškaraca kod žena ne samo da ima najviše uspeha nego ostavlja i lepe uspomene. Frajerski postupci i lafovsko ponašanje često se stiču tokom vremena, ali svakako je da su i reči jedno od glavnih aduta ove titule. Nikako prost i vulgaran, nikad napadan i uvek smiren i dozvoljeno drzak, frajer mora biti umetnik ne samo na delu nego i na rečima. Kako ne bi uprospastio izgradnju ili ne-daj-bože urušavanje ove titule koju si stekao mi te upozoravamo na rečenice koje nikako ne smeju da izađu iz tvojih usta.

I ako misliš da si se zaljubio do neba i da ćeš sa njom ostati do kraja života i ako uopšte to ne misliš nego samo želiš da jedno vreme sa njom realizuješ svoje seksualne fantazije, rečenicu „Volim te“ treba da izbegavaš. Nema potrebe da žuriš sa ovom izjavom jer te dve male reči zaista znaju da budu ubojite i izazovu mnoge komplikacije a frajer to prosto ne radi i poštedeće devojku neprijatnosti i dvoumljenja „Stvarno?“ i „Šta je s njim?“.

Zatim, koliko god bio zaokupljen poslovnim kalkulacijama i proračunima, željan odmora i tišine, ako si frajer nikad ne smeš delovati nezainteresovano i reći joj „Svejedno mi je šta god da odlučiš“. Jednostavno to tako ne funkcioniše. Naravno da se ponekad osećaš da bi ti život bio makar upola lakši kada ti ona ne bi postavljala bezbroj pitanja u vezi sa planovima za vikend, godišnji odmor i kupovini i sličnim stvarima ali ako ne želiš o sebi da stvoriš sliku dosadnog i umornog matorca moraš mozak uključivati i na njene frekvencije povremeno dajući joj predloge (koje naravno možeš pročitati u nekom od magazina).

Zlatnu sredinu zabranjenih rečenica čini ona koja ti verovatno ni ne pada na pamet ali mi smo tu čisto da podsetimo i ne komentarišemo. Ona glasi: „Ovo je skupo“. Samo ti napominjemo da ukoliko ovo izgovoriš dok gledaš račun u restoranu, kafiću, diskoteci i na sličnim mestima, nemoj se iznenaditi ukoliko devojku ne zatekneš pored sebe sledećeg momenta. To je definitivno rečenica koja se izgovara samo i isključivo u sebi.

Kako smo ti već na početku napomenuli podrazumeva se da nisi napadan i vulgaran pa prema tome rečenice tipa „Jesi li za seks?“ ne dolaze u obzir. Ako si dovoljno spretan da osvojiš devojku i ako je ona za seks sa tobom, veruj nam da će ti sama dati do znanja i da to nikako ne treba da pitaš.

A kada dođe do seksa zapravo, do predigre i ako izgovoriš „Nemam kondom“ bez obzira na mesto gde ste se zadesili, ti nemaš više ni jedno jedino opravdanje da ostaneš u kategoriji frajera. Jer kada malo bolje razmisliš i priznaš frajer je taj kome se dešavaju filmske situacije pa tako vrlo lako može doći do seksa i u liftu i u bioskopu i na vikendici i u njenom krevetu. Frajer je pre svega bezbedan i siguran muškarac.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.