Prosize kapsule

Šarm se uči od najboljih

Ono što svaki muškarac treba da radi tokom života je da uči od boljih. Složićete se da je šarm jedna od onih stvari koje je teško savladati i usavršiti jer ju je jednostavno, teško i definisati. A isto tako ste i sami svesni u kojoj meri je šarmerima lakši život i to ne samo kada se radi o klasičnom nabacivanju devojci koja im se sviđa… Pomislite na „šalter situacije“ u kojima je najčešće devojka iza pulta, a tu su i prodavačice u marketima, buticima, apotekama, parfimerijama…

Nije neophodno da se rodiš takav – M@N! veruje da uz nekoliko saveta i primera sve to može dobro da se navežba i postane svakodnevno ponašanje. Od svetskih šarmera smo odabrali par stvari kojima osvajaju žene godinama. Čitaj i uči!

Komplimenti

Sigurno se sećate Sean Connery-ja iz mlađih dana… Još sigurnije znate da uprkos godinama koje prolaze on i dalje svojim šarmom osvaja žene širom sveta. Pa, osim svega što poseduje on je vrlo darežljiv i brz kada su komplimenti u pitanju. Ne bi bilo loše da pogledaš nekoliko njegovih filmova i pokupiš fore. Tako ćeš unapred imati spremljene komplimente koji, veruj nam na reč, svaka žena obožava. To je nešto što nije teško a sasvim sigurno radi posao. Seti se da lepa reč i gvozdena vrata otvara.

Osmeh

Teško je uvek biti nasmejan, znamo. Ali možeš li na primer da zamisliš Jack Nicholson-a bez onog njegovog, pomalo zločestog osmeha koji je na granici „ma daaaaj!“ i „idemo na piće“? Možda je fazon baš u toj granici a možda i ti treba da ga uvežbaš… Sve u svemu, osmesi često osvajaju zato ti savetujemo da se potrudiš oko toga i uvek ga imaš na licu kad ulaziš u neki klub, kafić i slično i što je još bitnije, da se osmehuješ svaki put kada se upoznaješ sa nekim.

Urednost

Nikako ali nikako se ne sme izostaviti, pogađajte, George Clooney! Nije da je najlepši, nije da je najpametniji, nije ni najzgodniji ali je svakako najbolji (kažu žene). Ono što mi znamo i što se lako primeti jeste da je njegova faca uvek uredna. Ako niste sigurni šta to znači, onda ovako – obrve, kosa i ten. To su stvari o kojima se mora vodti računa bez obzira na to koji fazon furate. Neka vaše lice bude uredno kako bi prizor (sagovornice) bio prijatniji.

Osim ovih saveta, dobro je da se zna da se žene često pale i na malo grublje frajere pa nije na odmet da ponekad i planete kako bi do izražaja došla vaša muškost. Sve u svemu, ukoliko sve ove savete prihvatite i usvojite mi vam garantujemo da ćete na osnovu svega toga, ako ništa, ono makar jednom mesečno dobiti nešto preko reda.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.