Prosize kapsule

M@N! Tema – Ljubavni tepih

Maljavost, ili kako bi to neke romantičnije duše nazvale – ljubavni tepisi, ne samo oni na vašim grudima, već svuda po telu, mogu imati afrodizijačko dejstvo na suprotan pol, ali zov divljine oličen u nepreglednom busenju vaše muškosti, ipak treba držati pod kontrolom. Nije fora pustiti džunglu da raste, jer ako niste primetili, čak je i kralj džungle – Tarzan, u svakoj ekranizovanoj verziji o njegovom životu i delu– ćosav!

Kako je briga o ovom problemu za muškarce ipak relativno nova tema i u servisiranju svoga tela u ovom smislu nemaju mnogo iskustva, najbolje je savete potražiti kod čija je to već dugotrajna specijalnost. Naravno, mislimo na žene, ne na stručnjake za štavljenje kože, striganje ovaca i prljenje svinja..

Pa, da pogledamo – šta one kažu…

Brijanje pazuha

Iako bi se očekivalo da će sve jednoglasno povikati – DA, dame nas ipak savetuju jednim – NE. Ovaj predeo kod žena je osetljiviji neg kod muškaraca, ali isto tako i otporniji na mnoge infekcije koje mogu nastati prilikom brijanja. Samim tim što su žene fizički manje aktivne, te se manje znoje nego muškarci, rizik je smanjen upola. Dalje, brijanje pazuha zahteva dodatnu naknadnu negu, kojoj, da budemo iskreni, muškarci nisu skloni. Da ne bi došlo do upala, crvenila, osipa, urastanja dlaka, koje dalje mogu povući za sobom i probleme sa žlezdama, kojih je pazuh prepun, žene nam savetuju skraćivanje dlaka pod pazuhom trim mašinicom. Osim što estetski lepše izgleda, ima i funkciju umanjivanja neprijatnih mirisa koji često dolaze odande. A zašto dolaze? U slučaju da niste znali, neprijatan miris pod pazuhom potiče od procesa razlaganja znoja. Znoj po sebi nema miris, ali kada bakterije počnu sa razlaganjem znoja tada dolazi do onog slatkastog opojnog mirisa.

Ljubavni tepih

Iako ima onih dama koje će reći da vole maljave muškarce, veći je broj onih koje će biti protiv. Po pitanju dlakavih grudi, dakle, dame su jednoglasno rekle – NE! Postoje dve opcije – obrijati se u potpunosti ili ostaviti nešto što će njenim prstima poslužiti za zabavu. U slučaju da se odlučite za prvu opciju, vodite računa da posao odradite kako treba – neizbrijane grudi neće se dopasti ni njoj, ali ni vama!

Brazilac

Nemojte preterivati sa brijanjem genitalija. Ukoliko niste plivač ili profesionalni biciklista, to jednostavno može delovati čudno. O muškarcu koji redovno uklanja sve dlake sa intimnih područja žena može pomisliti dve stvari – ili da je opsednut seksom i svojim telom, ili da je još uvek seksualno nesazreo. Oba slučaja želite da izbegnete, zato vam preporučujemo mašinicu i urednu dvojku – divlje, ali sa merom. Međutim, ako se ipak odlučite za brijanje do gole kože, obrijte i noge. Ćelava intima koja se klati na dve rundave noge – možete li zamisliti nešto smešnije…

Leđa i ramena

Ovo je oblast vašeg tela koje su sve žene bez kompromisa, u startu lišile svih dlaka. Ako vam je fetiš da vas draga u trenutku ljubavnog zanosa čupka po leđima, onda u redu. Mada, moramo priznati, da je od svih neobičnih fetiša na koje smo do sada naišli, ovaj najneobičniji. Seci i ne misli!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.