Prosize kapsule

Šta nas kod žena najčešće uzbuđuje?

I ponovo se vraćamo nekim večitim temama – šta nas kod žena najviše pali? Obline, kosa, usne, osmeh, noge.. Uff, kad bi ovako nastavili, gde bi nam bio kraj. Zato, hajde da bar jednom prepustimo svršavanje nekom ko je tematici pristupio zaista stručno. Šta nas kod žena najviše uzbuđuje?

Stereotipi bi naveli baš ono što smo i mi u ovom kratkom uvodu, ali istraživači koji su problem razradili, obradili i odradili, doneli su sledeće, za mnoge od vas možda i iznenađujuće zaključke.

Crveno

Nečeg životinjskog ipak ima u nama. Crveno je boja na koju se, poput raspomamljenog bika, popale svi naši senzori, a ova činjenica je i načno potvrđena i eksperimentom dokazana. Između devojke u zelenoj i one u crvenoj haljini, 70% muškaraca bi se odlučilo za ovu drugu.

Kovrdže

Još jednom, muški senzori se pale i na dugu i neobuzdanu kovrdžavu kosu. Da li nas asocira na divlji i obećavajući karakter žene koja je nosi, ili su jednostavno kovrdže upadljivije nego ravna kosa, nije objašnjeno, ali jedno jeste – muškarci vole kovrdže..

Obline

Ovde baš i nemamo mnogo toga da dodamo, jer smo već u nekoliko tekstova razmatrali večitu dilemu da ljulja ili da žulja, a to da su zdrave i jedre, pa ih zato volimo, samo je jedan razloga. Ima nešto kod debeljuca što je muškom oku neodoljivo..

Noge

Prema istraživanjima, duge noge su deo ženskog tela koji muškarci smatraju najženstvenijim i najseksipilnijim. Minići sigurno nisu izmišljeni da bi se ženama smrzavala ….. guza(ponovo ste bezobrazni), već da bi se njihovim nogama parile ženske oči. Zato ne lažite da su vam kolena klecnula zbog njene kose, kad znate da nije tako… Zamolite je da bude vaša Šeron Stoun.

Oči

Istraživanja su pokazala da duboke ženske oči muškarcima ulivaju poverenje (naivčine), što je možda donekle povezano sa onom starom – oči su ogledalo duše. Ako se uzme da je ženska duša pomalo nejasna stvar, može se reći da su ogledala zamuljana, ali u svakom slučaju možete se ogledati u njima, baš kako ona hoće.

Crno ili plavo?

Ni na ovom pitanju se nećemo predugo zadržavati, jer smo i o njemu već govorili (ala smo mi neka vredna redakcija), ali čisto da bi ispoštovali, ali i iznenadili čitaoca u dvoumljenju crne ili plave, rećićemo – brinete! Da, kada je brineta u igri, muškarci se ne dvoume između crne ili plave – uzmu sve tri! Ali brinetu najviše vole…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.