Prosize kapsule

Samac

Sasvim je sigurno da je mnoge stvari lepše raditi „u dvoje“ i ako si sam, verovatno i više nego svestan toga. I još je verovatnije da se zapitaš „Da li treba da se skrasim?“… Pa sve dok ne nađeš odgovor na to pitanje mi ti porčujemo da tu ipak postoje mnoge prednosti tog single života, samo ih se treba setiti povremeno. Evo spiska, pa ti izvagaj šta je to što ti više odgovara.

Posao i karijera

Možda zvuči suviše stereotipno ali zaista ako nemaš devojku ili ženu imaš idealne uslove da napreduješ u poslu i da se fokusiraš na karijeru. Tačno je da te kod kuće neće sačekati ručak ali gledaj to sa bolje strane: ručaš na poslu šta stigneš, imaš vremena da sve završiš što treba kako te to isto ne bi sačekalo sutradan a posle… svet je tvoj! Možeš otići sa društvom na večeru u restoran ili uveče u „rekreativni izlazak“. Niko ti neće zvocati da bi možda mogao malo da smanjiš viđanje sa drugarima a sa druge strane, na poslu si i više nego produktivan.

Radiš ono što želiš

Samo ćemo se nadovezati na prethodno – kada si single, slobodan si da radiš šta hoćeš, s kim hoćeš i kada hoćeš. Jednostavno, nemaš obavezu da nju na primer, pokupiš iz frizerskog salona, da vikendom ideš u nabavku, da izlaziš na večere sa parovima ili da i sam budeš domaćin njenim drugaricama i slušaš one, dosadne ženske priče. Osim toga, spavaš dokle hoćeš, ostavljaš prljav veš i sudove gde ti se ćefne, jedeš grickalice u krevetu i spremaš stan samo i isključivo kada ti misliš da je to potrebno.

Novac

O da, imaćeš više novca. Sve one pare koje bi inače trošio na cveće, njen nakit, odeću i obuću u ovom slučaju ostaju u tvom novčaniku. Nije da ćeš od tog novca sebi kupiti stan ili kuću ali ono, makar ćeš moći da ga potrošiš na stvari koje tebi znače. Nekako, jednostavnije rečeno – ako si single, to znači da imaš duplo više para!

Mir i tišina

Mnogi muškarci koji imaju dugogodišnju vezu ili ženu, bi se verovatno složili da je ovo na prvom mestu. Uz svaku devojku, znaš i sam, dobijaš u paketu i njen PMS. Da, to je onaj period od nekoliko dana kada je ona potpuno nepodnošljiva; ili je previše osetljiva pa plače na svakih 10 minuta ili je razdražljiva pa se svađa na svakih 5 minuta ili je tužna ili joj se sva ta raspoloženja smenjuju 100 puta u toku dana. A ti prolaziš kroz taj pakao ni kriv ni dužan.

Vreme da odabereš

I sve ovo delue fantastično, priznaćeš mada možda ti se u jednom trenutku ipak učini da bi želeo i svo to vreme,novac i ostalo podeliš sa nekom koja će ti onako, baš prijati. E pa pogađaj! Čak i kada ti takve misli dođu i tada je dobro što si single jer imaš sve uslove i svo vreme ovog sveta da pronađeš baš NJU! Da probaš, da vidiš, da osetiš, da uklopiš, da se sastaviš i na kraju da kažeš: „To je to!“. U svakom slučaju, mi ti želimo puno sreće za koju god varijantu da se odlučiš – single ili in a relationship!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.