Prosize kapsule

M@N! Tema – Oldtajmerke!

O sklonosti dama u godinama ka piletini, već smo govorili, ali da bi ispoštovali ravnopravnost polova u svakom pogledu, morali smo da se osvrnemo i na fenomen piletine koja juri stare koke. Osim one stare o koki i juhi, evo još par razloga zašto su mlađima sve slađe vremešne dame…

Da je ovaj fenomen prilično novog porekla, govori i podatak sa mnogih lista najseksipilnijih svetskih žena, a svodi se na to da na udarnim mestima u poslednjih par godina više nisu tinejdžerke, već pripadnice lepšeg pola u dobi od 29 do 50 godina. Zašto?

Najčešći razlozi nalaze se u samostalnosti i zrelosti žena u godinama. One nisu toliko podložne histeričnom i dramatičnom ponašanju poput njihovih mlađih „koleginica“, a i naučile su brinuti o sebi, tako da nemaju prevelike zahteve od muškarca s kojim žele biti. Takođe, njena očekivanja će biti manja nego očekivanja neke tinejdžerke. Neće vam dosađivati dosadnim razgovorima o kozmetici, garderobi i tračevima. Ona zna kako da pametno i maksimalno iskoristi vaše zajedničko vreme, i neće zahtevati ono što predstavlja noćnu moru svakog muškarca – da provodite zajedno svaki trenutak.

Još jedna dobra stvar je što ona ima novca. Ne, ne kažemo da će vam biti sponzor, ali ni vi nećete imati preteranih obaveza u tom smislu prema njoj. Ona sebi može priuštiti ono što joj je potrebno. Na vama je samo povremeni poklon u znak pažnje.

Iskustvo je još jedna od bitnih kategorija koje ovakav odnos čine poželjnim. Pri tome ne mislimo samo na seksualno iskustvo, u kojem joj sigurno nema mane, pa vas može svemu podučiti, već i na životno iskustvo koje vašu kres kombinaciju, lako može pretvoriti u kvalitetnu vezu. Ona je sigurna, zna šta želi, u jednu ruku – savršena žena za svakog muškarca koji to nije, ali će vođen iskusnom starijom mentorkom, sigurno postati.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar