Prosize kapsule

Ups! Sex sa drugaricom

Nećemo puno pametovati oko toga da li postoji ili ne postoji ono, čuveno muško-žensko prijateljstvo. Uvek se nekako ispostavi da u praksi ipak… pa, i ne postoji baš. Ali dobro, osim što „svi treba da znaju šta drugarstvo znači“ tu negde od srednje škole pa na dalje, još bolje treba da znaju šta znači ako se desi sex, između druga i drugarice. Razume se, pre svega to znači da se u nekom momentu nepromišljenosti (a najčešće pijanstva) dogodila moram-ovo-da-uradim-pa-šta-bude situacija i da obe strane nisu puno razmišljale o posledicama. Ipak, bilo bi najbolje da niko to nije uradio promišljeno… U svakom slučaju, ukoliko ti se to desi (a hoće jednom, sigurno) M@N! ti daje nekoliko saveta kako da prebrodiš period koji sledi posle.

Naravno kad se to već desilo, sledećeg trenutka u prostoriju ulazi onaj „ružičasti slon“ kojeg niko ne primećuje.Znaš i sam da nakon sexa dolaze neke emocije, razne pobrkane mislia najčešće kajanje (kad je u pitanju neko pogrešan).

Još i ako ste prespavali zajedno… Svejedno, ti budi pametan iako je teško. Ukoliko je u pitanju radni dan tu imaš laku prođu jer naravno, ideš na posao a pre toga se tuširaš, biraš garderobu, doručkuješ… Samo je bitno da se ne praviš lud i svoju „drugaricu“ ostaviš po strani. Ponašaj se i dalje prema njoj kao prema nekom koga poznaješ, voliš i poštuješ… Ali ipak žuriš na posao! Međutim, ako se to desi za vikend, što je verovatnije, onda… Onda ćete imati malo duži doručak jer ne žuriš nikuda. I tada budi OK prema njoj i ne laži joj da žuriš negde jer, seti se, ona te dobro poznaje. Izmišljanje koje je dozvoljeno je na primer, odlazak u teretanu ili neko porodično druženje na selu ili u drugom gradu. Dakle, možeš da lažeš samo o stvarima u koje ona nije upućena i gde njoj nije mesto. Laži sa puno detalja, da te ne provali! I nemoj se truditi da taj dan budeš druželjubiv kao i ranije jer će to delovati isforsirano – to dolazi kasnije.

Kad je već prošlo nekoliko dana, počni da ulaziš u rutinu koju ste imali pre sexa. Ako ste imali određeni dan na primer, za odlazak na ručak, slobodno je pozovi. Ali ono što svakako moraš da promeniš kod sebe je da prestaneš da je zamišljaš golu u tvom (ili njenom) krevetu. Dosta je bilo jednom, ne želiš dalje da se uplićeš, veruj nam. Znači, kako vreme prolazi ti se ponovo vraćaj vašem starom odnosu ali budi obazriv kada su u pitanju dvosmislena zezanja jer sigurno ne želiš da budeš pogrešno shvaćen. Šta ćeš onda?!

Već kasnije, kada si osetio da ste opet „stari drugari“ trebalo bi da počneš da komentarišeš druge devojke ali pazi – ni manje ni više nego kao i ranije! Istovremeno, diskretno pitaj i ti nju za druge frajere. U momentu kada počnete komentarišete suprotan pol istim žarom kao pre, znaćeš da ste opet drugari i da si pregrmeo moguć brodolom.

A kad smo već kod brodoloma… Može se desiti (što nije neuobičajeno) da ona ne želi da se vrati na staro – ona sad hoće vezu sa tobom a ti nećeš. E sad… I tu treba biti pametan ali pre svega i džentlmen. Jasno ti je da od drugarstva više nema ništa. Pusti je neka ti kaže sve što ima a ti se povuci. Ali ne bez reči! Malo kasnije joj pošalji e-mail ili sms u kojem ćeš se izviniti i pokušati nekako da ispeglaš situaciju.

Šta dalje da ti kažemo… Pamet u glavu!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.