Prosize kapsule

Kako dobiti njen broj telefona?Mi ti savetujemo da ukoliko upoznaš devojku koja ti se svidi i sa kojom želiš da nastaviš viđanje, upravo tada moraš da uzmeš njen broj telefona. Jednostavno moraš! Postoje trikovi kako da to uradiš a ne deluješ smešno, smotano i nespretno. Mi ćemo ti dati nekoliko predloga, ti ih dobro prouči i odaberi onaj koji najbolje odgovara tvojoj ličnosti.

Najdelotvornije od svega je ako ostaviš nedovršen razgovor. Bilo bi idealno ako si u razgovoru spretan i ako možeš da proceniš koje su to teme koje njoj odgovaraju i na koje se ona specijalno loži. I ako nisi umetnik sa rečima ipak moraš imati na umu da je potrebno vreme koje ćeš da joj posvetiš i time je zainteresuješ. Mi ti savetujemo da fudbal i sve „muške“ sportove zaboraviš i da se više orijentišeš na umetnička pitanja (film, pozorište, slikarstvo…). Kada je zainteresuješ i kada počne rasterećeno da priča sa tobom tada vrlo lako možeš da zatražiš njen broj telefona sa predlogom da odgledate „baš tu“ predstavu, film, izložbu i slično. Ako si potrfio njeno polje intresovanja uspeh dobijanja njenog broja je gotovo zagarantovan. Međutim u slučaju da se niste našli na temama i ukoliko vidiš da vaš razgovor vodi u neodređenom ili neželjenom pravcu bilo bi dobro da smisliš izgovor kako si sada baš kratak sa vremenom i kako bi rado nastavio razgovor sutradan ili neki drugi dan ali ti za to naravno treba njen broj. Male su šanse da te odbije.

Takođe postoji opcija i da ste se odmah našli u priči, ali da ste u većem društvu i da ne možeš momentalno da smisliš idealnu rečenicu kojom bi joj zatražio broj. Tada ne bi bilo loše da se snađeš uz pomoć onih klišea tipa „Onda se vidimo sledećeg vikenda na ovom istom mestu“ ili slično a kada dogovor „padne“ onda ipak, kao za svaki slučaj zatraži i njen broj u slučaju da nekom nešto iskrsne ili da smisliš bolji provod. Ako je razumela ono što želiš, veruj nam da ćeš uz broj telefona dobiti i onaj stidljivi osmeh koji je uvek slađi i od najlepše čokolade.

Poslednja opcija za dobijanje njenog broja je da se pretvaraš kako ti je potrebna njena pomoć jer je ona „baš tako fenomenalna u tome što radi“. I sam znaš da uz laskanje možeš mnogo toga da dobiješ. Naravno, najpre treba da započneš razgovor sa njom i da se zainteresuješ za njenu profesiju. A kada ona počne da ti priča o sebi onda je pravo vreme da uletiš sa predlogom da ti ona pomogne. Naravno, za tu pomoć je neophodan njen broj kako biste se dogovorili oko narednog susreta.

Nijedan od ovih saveta nije stoprocentno efikasan i ako te je ona markirala kao nekog autsajdera najbolje je da se povučeš i kreneš dalje. Međutim ako si zaista „zagrizao“ i ako zaista želiš opet da je vidiš, čak i ako si do bola nespretan, moraš biti uporan. Ponekad nespretnost i trapavost znaju da budu vrlo simpatične i privlačne devojkama. Ako ništa, viđao si to u romantičnim komedijama.

Samo napred!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Kako dobiti njen broj telefona?