Prosize kapsule

Kupovina preko interneta

Da, verovatno će vam reći da je to kupovina bez duše, jer ne može opipati, probati, osetiti, sažvakati, pa tek onda ispljunuti keš za ono što kupuje, kao što se ne može cenjkati do granica srama ili pljunuti prodavačicu, koju je prethodno dovela u mučeničku pozu, zbog njene izuzetne neljubaznosti… Priznajemo, internet kupovina nema tu brutalnu draž ove prave, ali postoji li za muškarca bolji način kupovine od one u kojoj je zavaljen u fotelji, u tišini pregleda ponudu, a karticom plaćena roba mu stiže na kućnu adresu. Milina… Dodatno, gde se još u klasičnom šopingu mogu naći neke od sledećih stvari?

Slavna osoba

Ako imate nezamislive količine novaca i ne znate kako ih potrošiti kontaktirajte kompaniju Millionare’s Concierge koja će vam iznajmiti poznate ličnosti poput Pamele Anderson ili Leonarda DiCapria za vašu rođendansku žurku. Paris Hilotn možete nabaviti već za 100.000 dolara, ali u poređenju sa 300. 000 dolara po satu koliko će vas koštati Donald Tramp, Paris nije vredna pomena.

Hodanje po vodi

Razvijena od kompanije Water Walking Ball, velika lopta na naduvavanje omogućuje vam da hodate po vodi – za samo 500 dolara!

Mrzi vas da stojite u redu?

Otiđite na www.linestandig.com i izaberite ko će to uraditi umesto vas. Iako je ova stranica svoje usluge ograničila samo na SAD, i kod nas se javljaju slične ideje. Da li ste čuli za Potrčka?

Leteće odelo

Po ceni od 600 do 1500 dolara možete kupiti leteće odelo od poliestera koje vam omogućuje da klizite kroz vazduh neverovatnim brzinama. Naravno, predznanje u padobranstvu se podrazumeva.

Levitirajući skuter

Da, upravo kao u crtaću Džetsonsi! Ovo tehnološko čudo proizvodi kompanija Hammacher Schlemmer, a možete ga nabaviti po ceni od 17.000 dolara. Levitirajući skuter radi na principu vazdušnog jastuka pomoću kojeg se vozilo održava iznad zemlje.

Odelo na mlazni pogon

Tražite nezaboravnu avanturu? Posetite stranicu Jet P.I. i odaberite odelo na mlazni pogon u vašoj veličini. Naravno, ako ste kvalifikovani za upravljanje njime.

Tenk

U Velikoj Britaniji, kada vojska dođe do viškova oklopnih vozila, zbog redizajna ili starosti, takve modele ponude na prodaju zainteresovanoj javnosti. Stranica www.tanksforsale.co.uk nudi razne vrste vojnih vozila i tenkova, a za vašeg novog oklopnog ljubimca moraćete izdvojiti oko 60.000 dolara. Ipak, vašim novim ljubimcem, možete da se vozite samo na privatnom posedu! U suprotnom, bićete ćorkirani..

Uranijum

Terorista ste, i baš vam je za sledeću akciju zafalilo kilo kvalitetnog osiromašenog uranijuma? Ne brinite, imamo rešenje! Ne brinite, na internetu ga možete naći za samo 200 dolara, a pogodno mesto za polazak vaše internet potrage može biti stranica United Nuclear. Mada, poslednji put kad smo proverili, sve zalihe su bile rasprodane… čudno.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Kupovina preko interneta

Ostavite komentar