Prosize kapsule

Ženske erotske fantazije

Dame takođe vole da začine igru, i u tome su često i kreativnije od muškaraca, a tradicionalne začine koriste sve ređe…

Dominacija

Nije tajna da se žene najsigurnije osećaju u zagrljaju snažnih muškaraca, ali je već tajna to da većina žena ima erotsku fantaziju dominacije nad takvim grdosijama. Vezivanje za krevet, bičevanje i izvršavanje Domininih naredbi, samo je deo predstave koju ona scenira u svojim mislima, i želi da ostvari u spavaćoj sobi. U tom filmu sve je podređeno njoj. Vaše je samo da se povinujete gospodarici…

Robinja

Nasuprot prethodnoj, ova ženska fantazija za cilj ima veličanje vaše muškosti, snage i testosterona. Ona je vaša robinja – gospodaru na usluzi

Učenica

Muška fantazija o sexy uniformisanim školaricama, jedna je od retkih fantazija, ali i uopšte stvari u kojima se muški i ženski stavovi poklapaju. Naučite je pameti…!

Stranci u noći

Iako vam nikada neće priznati, seks bez obaveza nije samo muška stvar. Žene ga priželjkuju jednako kao i vi, a scenario u kom joj u zadimljenom lokalu prilazi potpuni stranac i odvodi u noć divljeg seksa bez osećaja krivice, žene dovodi do ludila. Uverite se – budite joj stranac…

Trojka – dve na jednog

Neverovatno. Izgleda da se po pitanju erotskih fantazija sa ženama podudaramo kao u retko čemu. Lezbo scene iz pornića nisu interesantne samo muškarcima. I žene vole da eksperimentišu sa svojom seksualnošću, a vrlo lako se može desiti da će vam rado pružiti užitak – kao na filmu!

Trojka – dvojica na jednu

Takođe dolazi u obzir, samo dok su obojica usmereni na NJU!

Voajerizam

Špijuniranje samo po sebi ima nešto adrenalinsko. Još kad je uz taj adrenalin vezana i erotika, seks.. kako god hteli da nazovemo ono što se dešava sa druge strane špijunke, žene su uvek ZA!

Silovanje

U ovoj fantaziji sve je igra. U pravom silovanju, jasno, nema ničeg ni uzbudljivog ni lepog. Međutim, u igri žene kombinuju fantaziju robinje sa fantazijom stranca i divljeg seksa bez obaveza, pa je jasno zbog čega se ova fantazija svrstava u sam vrh erotskih igrica.

Egzibicionizam

Od seksualnih pomagala, preko striptiza do seksa na javnom mestu, egzibicionizam je jedna od omiljenih ženskih fantazija. Adrenalin usled mogućnosti da bude uhvaćena od žene čini pravu seksualnu zver.

Striptiz

Kada se svlači za vas, žena ima osećaj potpune kontrole. Smatra se atraktivnom, što vaša pažnja potvrđuje, a ritam kojim to čini dopušta joj da komanduje vašim reakcijama i željama… Potpuna dominacija – cilj svake žene.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.