Prosize kapsule

Redovan seks i sterilitet

Tesan donji veš, toplota i neredovan seks, samo su neki od faktora koji mogu uticati na mušku neplodnost i kvalitet sperme. Tu su takođe i loše životne navike, alkohol, cigarete, smanjena fizička aktivnost, ali i fiziološke traume. Prema rezultatima jednog australijskog istraživanja, na svakodnevnom nivou za kvalitet sperme, ne postoji ništa zdravije od svakodnevnog seksa.

Nijedan trening, vitaminski mix ili druge magije, ne čine za vaše plivače, ono što čini magija seksa. Prema ovom istraživanju, što je duži vremenski period koji spermatozoidi provedu u testisima, veća je mogućnost da se akumuliraju oštećenja DNK, a kretanje spermatozoida usled toplote uspori.

Prednosti redovnog seksa dokazuje i činjenica koju istraživački tim ističe, a do koje su došli analizom kvaliteta sperme muškaraca koji imaju problem sa sterilitetom, koja kaže da dnevna ejakulacija za samo sedam dana smanjuje oštećenja na spermatozoidima.

Iron Abs za vas

Čak osam od deset proučavanih muškaraca pokazalo je 12 posto bolju sliku. Iako im je broj spermatozoida pao sa 180 na 70 miliona, oni su još uvek su bili u normalnom rasponu plodnosti, ali mnogo pokretljiviji.
Veruje se da učestali seks koristi i zdravim muškarcima, ali naučnici ipak upozoravaju da preterivanje u seksu doprinosi smanjenju broja spermatozoida, pa se zdravima seks savetuje svakog drugog ili trećeg dana, osim ako je žena u ovulaciji i želi da zatrudni. Tada seks dolazi u obzir i nekoliko puta dnevno.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.