Prosize kapsule

Sunce za jači libido!

Kako nam se bliži proleće, a sa prolećem Sunce i lepo vreme, polako se izvlačimo iz svojih zimskih ljuštura i spremamo za sve prolećne radosti. Iako još uvek umeju da nas iznenade, izgleda da se niskim temperaturama lagano bliži kraj. Osim što je dobro po naše raspoloženje, Sunce kog će nesumnjivo biti sve više, dobro je i za muški libido. Kako? Rećićemo vam..

Nakon sunčanja u telu se stvara veća količina vitamina D, a kako su utvrdili istraživači sa Medicinskog fakulteta u Gracu postoji povezanost između većeg nivoa vitamina D u krvi i većeg nivoa muškog hormona testosterona. Nakon septembra, prema ovim istraživačima počinje opadanje vrednosti vitamina D i testosterona u našem telu, a kritično nizak nivo dosegnu u decembru i januaru. Kako se preko zime nebiste pretvorili u žensko, savetuje se da se vitaminom D snabdevate iz ribe (ribljeg ulja) i mesa.

Testosteron je čisto muški polni hormon, koji je kod muškaraca odgovoran za razvoj seksualnih organa, zatim tipično muških karakteristika, proizvodnju sperme i kontrolu libida.

Iron Abs za vas

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Sunce za jači libido!

  1. Pingback: Muška moda - saveti, trendovi, stil | Muški magazin - M@N!

Ostavite komentar