Prosize kapsule

Seks u vodi

Svakako, jedna od 5, odnosno jedna od 5 milijardi muških seksualnih fantazija, koja se u podsvesti svakog muškarca nalazi u odeljku seksualne perverzije – OBAVEZNO PROBATI! Ipak, ne smemo dopustiti da zađete u tu sasvim nepoznatu oblast, bez ikakvog predznanja šta vas tamo čeka i sa čim se možete susresti, jer – ČUDNA ŠUMA JE TO…

Voda i kondomi

Prvo što morate znati, a ovo se odnosi samo na one koji praktikuju siguran seks (što savetujemo svima), je činjenica da se kondomi i voda ne slažu nikako – klizi, spada, i za čas ga nema.. Ako želite da budete sigurni i u vodi kao i na suvom, naša preporuka su silikonski lubrikanti koji su otporni na vodu, mada sve deluje kao prilično komplikovana operacija, zar ne?

Lokacija i akcija

Sledeće upozorenje odnosi se na samo mesto radnje. Sigurno da su scene seksa koje viđamo u filmovima prilično žestoka, ali treba imati na umu da su u pitanju privatni bazeni, a ne Košutnja, Taš ili Banjica, gde je osim vas prošla još mala vojska plivača koja je za sobom ostavila bakterija za rasad. Dodatno, hlor iz bazena loše utiče na genitalije, tako da vam u svakom slučaju preporučujemo đakuzi, kadu ili makar privatan bazen, pa nek igre počnu!

Tuš seks

Definitivno, najsigurniji način za seks pod vodom, podjednako atraktivan kao onaj u bazenu, samo bezbedniji, mada i ovde postoji par stvarčica na koje treba obratiti pažnju. Prvo, treba smisliti pozu u kojoj će vam oboma biti ugodno, jer kada ipak nije bazen. Drugo, vodite računa da se ne okliznete, jer pad u kadi može biti veoma nezgodan. Savet – peškirče na pod kade, pre nego akcija krene.

More

Ovde nemamo šta da prigovorimo, niti na šta da vas upozorimo. Malo soli i peska na nezgodnim mestima nije vredno odricanja od najuzbudljivijeg načina za mokri seks.

Jasno, mi nemamo prava da vam kažemo šta ćete i kako. Iskustvo se najbolje stiče iz prve ruke, zato navalite, pa pronađite vaše idealno mesto za seks u vodi.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.